Elifylnz Merhaba kızlar. Oğlum 33 günlük anne sütü+mama olarak devam ediyoruz ancak mamayı yedikten sonra ağız dolusu kusuyor ve 4-5 günde bir kakasını çok zorlanarak yapıyor. Doktor mamayı değiştirmemizi önerdi siz hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Murez Elifylnz biberon yenidoğan uyumlu dimi? Bebeğin çok küçük her 10-15 cc emmede kaldırıp gazını çıkar bence ben hep öyle yaptım, hem dinlensin hem mama midesine insin
Byzgl_2019 Elifylnz mamanın yarısına gelince gazını çıkarın ve tekrar içirmeye devam edin fazla gazdan kusuyodur
Eceock Elifylnz hipp combiotic kullanıyorm doğduğundan beri cok memnunum. Birde sunu soyleyeyim.kullandiginz biberonun deligi genis olup damağında sutu fiskirtiyir olabilir. Benim kizimda cok kusuyordu. Sonra ebe biberonu kontrol et dedi. Nuk kullaniyordum avente gectim duzeldi
AlyaDuru24 Elifylnz aptamil sma evolvia kullandım ama memnun kalmadım aptamil sma gaz kabızlık yaptı evolvia yapmadı ama bebeğime kilo da aldırmadı çünkü yedikten sonra kusuyordu hipp kullanıyorum şuan çok memnunum
kerem_imm Elifylnz hipp combiotic kullanıyorum. Mamayı kontrollü ver canım. Fazla geleni de çıkarıyor olabilir çünkü. Bir de biberonun çok önemli. Anne memesine yakın uçlu olursa çok iyi olur. Ağzına zor aksın mama çekmeden akmasın.