Buketc 2,5 aylık oğlumun cildi çok kuru nemlendirmezsem pul pul oluyo. Doktor atopik dedi, bu durumu yaşayanlar krem,şampuan ne kullandınız
Glsmeker91 Buketc mustela stelatopia çok iyi geldi ayrıca egzama sebebine bakıldı mı mesela bizim süt alerjisi var diyetteyim ve artık egzamalı kalmadı oğlumun
Bebegimveben34 Buketc benim kziima da aynısını dedi mustela kullaniyorum 1 haftalık da locoderm isminde kortizonlu krem kullanıyoruz biraz azaldi gibi
Handecelik Buketc bioderma atoderm intensive baume nemlendirici günde 2 kere tüm vücuda önerdi doktoru
Aysennuromer Canım benim bebeğimde de atopik dermatit var vücut köpüğü mustela şampuan sebamed almıştım o var ama mustelaya geçeceğim duştan sonra nemlendiricisinde cetapil çok iyi geliyor doktorunuza danışarak mutlaka nemlendirici cetapil alın derim atopik ciltler için zaten
Buketc Aysennuromer sağolun bilginiz için, bana da mustela önerdi. Bir de vazelin de kullanabileceğimi söyledi. Çok sık nemlendirmem gerekiyormuş
Buketc Glsmeker91 bana da stelatopia önerdi. Bu durumu bilmeden mustela hydria kullanıyordum ancak o yeterli nem sağlamıyor. Ayrıca bi araştırma yapmadı açıkcası, görür görmez atopik dedi.
Dorukerdininannesi Buketc mustela stelatopia yı ben tüm vücuduna kullanıyorm yüzüde dahil olmak üzere. Çok memnun kaldım hemen etkisi oluyor.
Meryemmtemev Buketc benim oglumdada vardı musteşanın stepo.... adını tam hatırlamıyorum öyle bö krem vermşti bizw cok faydası oldu 👍🏻
AselinAnnesi Buketc mustela ürünleri kullandım kızımda da vardı hala kullanıyorum memnunum, hem şampuan hem egzama için kremi + nemlendiricisini
Buketc AselinAnnesi atopik için ayrıca bi şampuan var mı ben de mustela şampuan kullanıyorum ama normal ciltler için almıştım doğmadan.
Kahvegerek Egzamanın bir sebebi oluyor bişeye bağlı oluyor ben johnsbaby almıştım banyodan sonra yüzü kızarıyordu unibaby dalin kullandık doktor sebamed önerdi onu da kullandık yine aynı şampuandan değil de Sudan olduğunu anladım. Banyoya girmeden önce egzamalı bölgeye krem sürüyorum su ile Temasını kesiyorum yani artık olmuyor ne kremler kullandık yine oluyordu çareyi böyle bulduk. Demem o ki gözlemlemeniz gerekiyor tetikleyen şeyin ne olduğunu onun dışında sürekli yüzünü ve vücudunu nemli tutmak gerekiyor