Gzd_erclk Bebeğim uyurken resmen horladı böyle hırıltı gibi emerkende bazen denk geliyorum neden olabilir burnundan nefes alamıyor gibi zorlanıyor sanki 🤦🏻♀️ Pozisyonunu değiştirince kendine geliyor ama korktum 🤦🏻♀️
Lilababymom Gzd_erclk bebekler ilk zamanlar sadece burnundan nefes alır sürekli burnunu aspiratorle açın eğer tıkanıklık varsa hırslı yapmış olabilir. Ağızlarından nefes alamıyorlar o yüzden dikkatle inceleyin olmadi bir doktora götürün ama tikanik olmaması çok önemli
Tazeanne3535 Gzd_erclk kaç günlük bebeğiniz kim dedi açılmaz diye 🙄 28 günlük bebeğim 3 gündür açıp çekiyorum aparat ile ve çok rahatlıyo 3 doktora gittim 3de açmamı önerdi. Ateşi olmadigi sürece normalmiş
EymenArasAnnesi Gzd_erclk ayy bizde 14 gunluguz bizd3de bugun basladi burnu sanki cok tikali zor nefes aliyomus gibi hirilti damla ve aspiratör aldim ama cekmeye korkuyorum
Nagihadel Gzd_erclk burnu tıkalı olabilir benim bebeğimde de çok oluyor serum ile duzenli burnunu temizliyorum baya rahatlıyor tavsiye ederim
Gzd_erclk Lilababymom yenidoğan bebeğin burnu aspiratörle açılmaz dediler bana damla damlatılır dediler 🤷🏻♀️ Ne yapmalıyım