Ayazefe1 1 aylık oğlum var sürekli emmek istiyor emdikten sonra uyuyor 10 dk geçmeden uyanıyor yine emmek istiyor sürekli aranıyor acaba sütüm yetiyor mu nasıl anlayabilirim?kilo artışı iyi 🧐doktor sütün yetiyor dedi ama bebeğim neden böyle anlamadım😓😓
Burcu35 Ayazefe1 Çünkü daha çok küçük ve senin kokunu sıcaklığını istiyor 😊 minicik haliyle kucağındaki güveni düşünsene 😊 zaten bebekler her zaman açlıktan emmez uyumak istediğinde güven istediğinde gazı olduğunda kakası olduğunda bi yeri ağrıdığında kısacası her zaman meme isteyebilir 😊 kilo alımı iyiyse dert etme. En fazla 2-3 ay sürecek bu durum sonra algıları açılıyor emip bırakıyorlar 😂
Summer Ayazefe1 senin kokunu istiyor annesi kilo alımı durup zayıflamadıkça sütün yetiyordur hiç öyle düşünme istediği her an emsin benim kızımda öyle
Zeynonunannesi Ayazefe1 kilo alıyorsa sütün ywtiyordur annesi o daha çok minik sadece acıktığı için değil seni koklamak için de emmek ister şuan yapabildiği tek şey emmek olduğu için sabret büyüyünce geçecek
Veramm Ayazefe1 küçük bebeklerin emme refleksleri çok güçlüdür aç olmasa bile emmek ister kilo alımı iyiyse endişlenme