Portuga Selam kızlar 5 günlük bebeğim var göğüsümde süt var ama meme ucum olmadığı için rahat emziremiyorum bi türlü tutmuyor ve bende silikon meme ucu aldık onunla da çok fazla kaçıyo boğazına kaçıyor emzirmek için ne yapabilirim
SSMOM Portuga şırınga tarzında bir aparat var o göğüs ucu çıkartıyor 1 günde onu deneyin sonuç alırsnz ve bebeğe meme vermeden önce elinize eldiven geçirin parmağnzla emme refleksi hatırlatın sonra göğsünüzü verin. Bunlar size yardmcı olacaktır
Bebikobilge Portuga göğüs ucu çıkarıcı + silikon uc ve doğru tutusla emzirdim benimde hiç yoktu. Mememin koyu kısmını ağzına sokmaya çalışırdım zor oluyo ama olur bir iki aya kendi tutacagi kadar
Woman35 Portuga bendeki buyuk olani aticam bakmadim keske baksaymisim ilk aldigim kucuktu suanki buyuk aticam fotografi
Woman35 Portuga https://imgyukle.com/i/RghvIq bundan almayin almadiysaniz bunun kucukleri var ondan alin ama bebek tutmayabilir benim bebegim ne biberon ne emzik tutmadi ama emmisti silikon gogus ucuyla bunun kucuguyle
Portuga Woman35 ben bundan aldım buhün annem eczaneye bunların küçüğünü sordu eczacı hepsi standart demiş
Woman35 Portuga hayir degil benim ilk aldigim daha kucuktu delikleri de kucuktu bunlar buyuk baska eczaneye sorun internetten bakin zaten farki anlarsiniz
Mcnkarsel Portuga göğüs pompanız varmı? Ben emzirmeden önce ucu cıkana kadar göğüs pompasıyla yapıyorum süt akışı başlayınca kapatıp emzirmeye calısıyorum anca öyle tuttu benimki.
Portuga Mcnkarsel süt sağma makinesi aldım bugün ucunu çıkarması için bide göğüsüml çok dolu olunca da ememiyor
Mevan Portuga bebiş emerken arkanıza yaslanarak oturun öyle süt akışı yavaş olunca boğazına da kaçmaz
iremnr Portuga benimde sağ göğsüm öyleydi sağdıkça çıktı ucu biraz. 15 günlük olduktan sonra çenesi daha güçlenmişti ve onuda kendi zorla çekerek çıkardı artık. Şuan 20 günlük ucum hala zor geliyor ama çenesi güçlendi o alıyor. Kahverengi bölümü büyük bir şekilde alınca ucun çok önemi olmuyor aslında