Woman35 Kızlar saçma ama eve arı girdi ve ben aşırı korkuyorum çocuğu alıp diğer odaya geçtim ama akşama kadarda duramam orda nasıl öldürücem dışarı çıkartıcam ya da kocaman bişey
Aklimdasin Woman35 çıkmasını istediğiniz yere sekerli bişeyler koyun recel bal gibi. Cama balkona yakın bir yere yani. Görünce gider 🐝
Sessiz_oyuncu Woman35 bi şekilde odanın camını tamamen açmanız gerek kapı aralığından kontrol edersiniz çıkarsa eğer. Ama dikkatli olun önce bebeğinizin emniyetini alın.
BarlasMomm Woman35 cami tamamen acın. Elinize bi havlu alin cama dogru götürtmeye calisin ben hep boyle yapiyorum cikiyor bir sekilde
Woman35 Sessiz_oyuncu bebeğim oda da onu içeri götürmem çıkmadan ben camı açarken hareketlenirse kalp krizi geçiririm herahlde yaklaşamıyorum bile 🤦♀️🤦♀️
Aklimdasin Woman35 tamamen açın camı, camın önünede tatlı bişi koyun ustune konar zaten. Bi zarar vermez korkmayin :)
Sessiz_oyuncu Woman35 bende aynı sen gibiyim ya odayı terk ediyorum direk 😂 bebeğini diğer odada bırak ve kapı aralığından bak nerede diye sonra içeri girip kapıyı kapat bebeğinizin odasına gelmesn diye. Koşa koşa hemen açıp camı kaç.
Tweetyy Woman35 havluyu arının ustune sallaya sallaya pencereye dogru kovalayan evet 😁 cami tam açın. Çıkar zaten acik pencereyi bulunca
Woman35 Sessiz_oyuncu camı açıp kaçarım zaten 🤣🤣 kapı arasından izlerim de o camı açıp kaçtığım anda ki adrenalini kaldırabilir miyim bilmiyoru. 🤣 çocuğu uyuttum gidicem birazdan mecbur
Woman35 BarlasMomm kız arı beni kovalar ben kovalayamam 🤣 camı açtım ama yok çıkmıyo hâlâ yukarı çıkıyo