Sunkiss Bebeklerinize kefir veriyor musunuz. Bebeklerim 6 ay 25 günlükler sade kefir versem mi. siz hangi marka kefir kullanıyorsunuz.
Sarikuzumalp Sunkiss Sade verin mutlaka. Sade içmezlerse siz yüne sade alıp evde meyvelendirin. Altınkılıç marka veriyorum bende.
Katun Sunkiss altınkılıç veriyorum sade olanı. 6 aylıkken sevmedi bende ara verdim. 1 2 hafta sonra vermeye başladım tekrar. Günde 35 ml falan veriyorum 8 aylık olacak
Giz3w Sunkiss altinkilic veriyorum 10 aylik kucuk olanin yarisini iciyor pankeklerine keklerine flnda kullaniyorum.
Sunkiss Sarikuzumalp Balkizlarim Günde ne kadar veriyorsunuz. Ek olarak probiyotikli ev Yoğurdu da veriyorsunuz değil mi
Balkizlarim Sunkiss 200 ml içiyor ✨evet evet ev yoğurdu yapıyorum 7 senedir 3 tane kızım var küçük kızım 28 aylik 6.aydan beri oda 😘
Sarikuzumalp Sunkiss ben 7.ayda başlamıştım yarım çay bardağı veriyordum evet yoğurt ta veriyordum extra
Katun Sunkiss biberonu bilmiyor resmen😁biraz zorlandım verirken ilk sulukla verdim sonra biberona alıştırmaya çalıştım idare ediyoruz