Olliekickflip Arkadaşlar merhaba, Bebeğim bu hafta 4 aylık olucak ve sağlık ocağımızda 5’li karma aşısı olucak. Aşının ateş yapma riski oluyor mu acaba ?
Yalin Olliekickflip max 38.1 i gorduk, 1 defa calpol verdim o kadar, cok sıkıntili olmadi. Ates olabilir de hic olmayabilir de. Hemsire 2.ayi baz alabilirsiniz dedi. Onu nasil gecirdiyse bu da ona yakın olurmuş, 2.dozlari oldugundan
Hazine_aykut Olliekickflip bnm kızım çok mızmızlandı bi çay kaşığı calpol verdim gelince ateşi çıkmadı ama 2 aylıkta çıkmıştı bunda şurup verince galiba çukmadı
gulcan_cem_gulce Olliekickflip biz de yaptı 24 saat kadar sürdü soğuk kompres yaptım ıkık duş aldırdım sürekli ateşini ölçtüm dikkat etmek gerekşyor akşamına başlıyor ateş
Yselimannesii Biz 3 gün önce olduk inşallah sizin olmaz ama ilk gün ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttuk. Ateş geçti ama bir huysuzluk yapıştı çocuğa gitmiyor durup dururken krizlere giriyor. Her aşı çocuğa huy kaptırır derlerdi inanmazdım yaşıyorum. Güleç çocuk oldu sana ağlak 🙈
Olliekickflip Yselimannesii 😅 inşallah bir sorunla karşılaşmayız bunu da atlatırız kazasız belasız 😅 korkuyorum içimden geçmiyor değil her aşı dönemi keşke yaptırmasaydım diye😅 ilk dozu o kadar ateşlenme yapmadı ama umarım buda yapmaz 🙏🏻
Olliekickflip Yalin benimki de 38.3 dü en fazla.strese girdiğim kadar bi sorun olmadı hiç diyebilirim sorunsuzdu. eğer dediğiniz gibiyse ilki gibi hafif atlatır herhalde diye düşünüyorum inşallah 🙏🏻👍🏻
Semra9613 2 ay aşisinda neler yasadiysa bundada ona benzer şeyler yaşar dedi.oglumda ates yapmamisti sadece cok huysuzdu 2 ay aşisinda masallah bunu daha rahat gecirdi ne agri ne ates olmadi mizmizlanmadi bile normal rutininde bi gece gecirdi
Olliekickflip Hazine_aykut ateşi cıktıgında mı verdiniz çıkmadan önce mi o surubu bizde ilk doz aşısında aldık ama şükür kullanma gibi bi sorunumuz olmadı
duruliyasmom Olliekickflip biz Cuma günü vurulduk. Aşının hemen ardına calpol verdim. Ardından 3 buçuk 4 saat sonra verdim. Ondan sonra hiç ateş olmadı. Hatta ve hatta hiç aşı olmuş gibi değildi. Ertesi gün biraz bacak ağrısı yaşadık. Onda yine calpol verdim yarım ölçek bir daha ilaç vermedim. Fakat bi ip askılı zıbın ve şort giydirdim gece gündüz öyle durduk.