Gkcylmaaz Bal kabağı, Avokado, havuç 3 gün kuralı işe verdim başka hangi sebzeleri verebilirim ? Yoğurt alerjen, meyvelere daha sonra geçeceğim. Sebze önerisi alabilir miyim?
Elif311 Gkcylmaaz kabak patates tatlı patates ben soğan falanda vermiştim taze fasulye bezelye falan. Yoğurt deneyebilirsiniz alerjisi yoksa
iremceren Gkcylmaaz yeşil kabak bezelye mevsimi geliyo o verilir patates tatlı patates taze fasulyede çıkıyo onu da vereblrsnz kapya biber taze soğan falan eklenebilir listeye bebeğnz mi alerjn yoğurt vermiyosnz onu anlamdm bebekte sıkıntı yoksa bunların arasına yoğurt denenip araya yine sebze deneyip lor peyniri veya yumurta sarısına geçilebilir sonrada muhtemelen
Gkcylmaaz 1289 benim bebeğim günde 6-7 kalalı beze sahip, sadece anne sütü alıyor diye belkide . Zeytinyağ çok gerekli görmedim bu yüzden , bağırsakları zaten çok aktif çalışıyor diye ama bilemedim
1289 Gkcylmaaz o durumda bilemiyorum. Sadece su içmesi yeterli olabilir gibi.Zeytinyagi zaten kabızlık sorununu yaşamaması için .