Durukusunannesii Salata yaparken kapağı açıldı ve baya döküldü hemen çıkardım bulaşık deterjaniyla birle sıcak suya bastım 2 3 saat öyle bekleid sonra makinsya attım ama hala hepsi çıkmamış acaba bunu çıkarmamin Bi yolu varmi
Hep_mi_uykusuz Durukusunannesii Ikiside degil ayri bir aspririn oluyor genel temizlik gibi guzel kokulu bisey lekelere falan cok ben şokunkini kullandim.
Durukusunannesii glcncbn onu yaptım prili suda beklettim ama direk üzerine pril sürmedim jepsnj denicem daha yeni aldm pantolonu 🤣🤣
Dondurmalikahve Durukusunannesii Hemence tuz dokulur 10 15 dk sonra tuz temizlenip makineye atilirsa bisey kalmazdi
Durukusunannesii Dondurmalikahve Evet bliyorum ama iftar ssatindeydi aklıma gelmedi geçti yani ben şuan kurumus yağ nasıl gider ona çözüm arıyorum keşke öyle yapsaydım ama oruçluydum aklıma gelmedi o an cnm
Durukusunannesii Hep_mi_uykusuz Bi.bakayim ben hemen ozaman teşekkür ederm kurumuş yaguda çıkarır inşallah 😃
Durukusunannesii Hep_mi_uykusuz dün aspirin aldm dök uzaktı bimden aldım ve sonuç mükemmel hepsi çıktı aspirin skıp kaynar suda 15 dk beklettm snrs makinaya attım 🥰