uykularharamolduuu Kızlar yarın misafirim var. ben bunları düşündüm eksik var mı sizce ya da değiştir dediğiniz. 😊 Domates çorbası fırında tavuk- patates pilav Salata zeytinyağlı sarma yoğurtlu meze tatlı(bulamadım fikir verirseniz)
NurY uykularharamolduuu tatlı iki katlı irmik tatlısı olabilir güllaç olabilir , fincan tatlısı olabilir , meyveli kedi dili efsane olur
Maviskizimm uykularharamolduuu benimde yarın misafiirm var bana da fikir berin arkadaşlar sizce nasıl tavuk çorbası güveçte sebzeli et(mantar patates kırmızı ve yeşil biber et) pilav kıymalı pide sarma havuç tarator salata ev yapımı baklava
Nik_mik_yok Maviskizimm çok fazla et var sanki, çorba tamam da pide fazla olmuş ,peynirli yada patatesli börek yapsanız daha güzel olur bence
Madam Maviskizimm çorba çeşidini değiştirsem iyi olabilir tavuk eti kırmızı et karışmış pide de var çünkü
Liyosunannesi Maviskizimm tavuk, et, kıyma hepsini bi arada kullanmışsınız, ağır olmuş sanki. Çorbayı farklı bişey yapabilirsiniz bence. Kıymalı pide yerine de patatesli börek tarzı bişey daha iyi olur
Sarelinagis uykularharamolduuu Menü çok güzel hepsi var tatlı olarak fırın sütlaç , şekerpare veya kalbura bastı olabilir dondurmayla servis edersiniz
Eminos uykularharamolduuu tatli gullac yap benimde yarin musafirin var ve kalabaligiz 12 erkek 15 bayan mercimek corbasi kavurma pilav hazir yufkadan su boregi gullac meyve suyu salata hurma tursu
Liyosunannesi uykularharamolduuu şekerpare, revani falan olabilir. Menünüz gayet güzel ve yeterli bence ☺️
BuseBlt uykularharamolduuu gelin pastası, Kıbrıs tatlısı, tavuk göğsü, kedi dili pastası, serbet-i sütlü