Umutcagla Kızlar Sarılık ne zaman biter bizim sarılığımız sınırdaymış ama ben nasıl anlarım artıp veya bittiğini
graceshelby Umutcagla cildinden anlarsın canım en son gözler beyazlasir o zaamn bitmiş demektir. Emzirmekden başka yapabilecegin bir şey yok ha bir de güneşe tutabilirsin 10 15 dakika kadar. Saat başı emzir 2 saati bekleme
Betul5846000 Umutcagla sürekli beslemelisiniz emzirin emmiyorsa sağıp verin mama verin ama mutlaka besleyin. GöZ bebeklerinde sarılık vardı zamanla azalmıştı oğlumun sonrasındada doktora götürünce azaldığını söyledi zamanla 10 günlüktü bizim geçmişti
Gokcennderenn Umutcagla zaten sürekli emzirmek hatta doktor tavsiyesi ile mama bile verebilirsiniz. Ama en önemlisi güneş gördükçe atar. Araştırın bı isterseniz yurtdışında tedavisi bu
Umutcagla Betul5846000 emiyor gündüzleri needeyse saat başı istiyor bizde 15günlüğüz bi kaç gün önce doktorumuz sınırda dedi
Umutcagla Gokcennderenn sürekli gögsümde valla ☺ memede uyuyor acaba uyuduğu için tam beslenemiyormu gerci uyandırıyorum ama bir süre sonra ağzını açmıyor. Güneşe de çıkarmaya çalışıyorum
Mrvnrctlk05 Umutcagla agzına bir iki damla şekerli su damlatmıştım ben normalde böyle şeylere hayatta inanmam yapmam ama kızımı hastaneye yatırırlar diye yapmadıgım kalmadı işede yaradıgını gördüm iki gün damlattım
ayazco Umutcagla gözle anlayamazsın. Mutlaka ölçüm. Kan alıp bakılıyor işte. Biz 2 gece hastanede yatırdım oğlumu. 1 haftalikti daha. 23 d kadar çıkmıştı şimdi 35 günlük. Azalarak devam ediyor