Kubramagdalena Kızlar dün doğum yaptım ama bebeğim sürekli uyuyor emmiyor, sarılık olacak diye korkuyorum. Süt sağıyorum ama öyle çok gelmiyor. Biberonla mama da verdim ama onu da sürekli bitirmiyor. Ne yapmak lazım?
Neraops Kubramagdalena hayırlı olsun canım 2 saatte bir bezi aç uyanır o uyandığında bol bol wmzir sütun artar sütun varsa mama verme şimdilik canim çünkü ilk hafta ki süt çok önemli 🥰
Annenazz Kubramagdalena kesinlikle iki saatte bir uyandır. Geceleri de dahil. Göğsünü ver çeksin. Yetmediğini düşünürsem mama takviyesi yaparsın. O bilmez acıktığını senin kaldırman lazım
Momylion Kubramagdalena yeni doğduğu için öyle olması çok normal 😊 ama 2 saate gir uyandırıp emzirmek gerek bizde sarılık atlattık hatta baya uzun sürdü geçmesi vücuttan atması. İlk kontrolde kilo vermesine rağmen doktor mama önermedi anne sütü sadece dedi sonra zaten gittiğimizde almaya başlamıştı bide bebek emdikçe süt artıyor hâliyle sütun yeterli olabilir bence yetmezse tabi mama takviyesi yaparsın 😊
Dido10 1 2 damla bile göğüsten süt emse yeterli gelir benim bebeğimde öyleydi sütüm gelmedi ilk günler şekerine baktırdık hastanede gayet iyi çıkmıştı bebek uyuyarak büyür daha yeni doğum yapmışsınız çok takılma ilk günler gelmemesi normal benim bebeğimde sürekli uyurdu o dönem de güneş görsün bol bol ben öylr yaptım az bi sarılık oldu oda çok etkilemedi zaten
Dido10 Annenazz ebemiz 1.30 2 saate bir emzir dedi ama asla uyanmadı ne yaptıysam burnunu sıktım oynadım topuğunu sıktım ama uyanmadı bir türlü kilosunds az bir sorun vardı dr götürdüm ebenin söylediklerini söyledim drumuz da bırak uyusun uyanınca emer emmek içinde enerjiye ihtiyacı var dedi ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim az bir sarılık çıktı 1 hafta mama takviyesi yaptım ve sıkıntı yaşamadım 3 4 saat ve daha uzun uyuduğunu bilirim hiçte sıkıntı yaşamadım @a
Efeninannesi10 Kubramagdalena emzireceğin zaman kulağının altını ve topuklarını gıdıkla uyanıp emecektir senin göğsüne yattığı gibi iki çekip uyur şuan
iremnr Kubramagdalena çok normal canım biz 18 günlüğüz ilk başlarda hiç uyandıramazdım 2 saatte 1 altını açıp uyandırırdım hatta yine uyurdu artık bayıldı sanardım bazen zorlaya zorlaya uyandırırdım. Hastane de şekerinde gayet iyiydi. Sarılıkta oldu sarılık olunca daha da zor uyandırmaya başladım ama emsede emmesede yenidoğan sarılığı olabilir çok normal emdikçe atıyor günde en fazla 10 ml de mama takviyesi yaptım 11. Gün sarılığımızda azalmaya başladı. Sarılık olunca uyandıramıyorum diye ağlıyordum sürekli sonra 12. Gece uyuyamıyorum diye ağladım 😂 yani hiç korkma bunların hepsi normal üzme kendini
Annenazz Dido10 canım ben yaşadım maalesef o yüzden söyledim. Her bebek bir olmuyor tabi. Sen şanslıymışsın. Ben suda uyandırdığımı biliyorum . Sarılıktan uyanmıyordu. Yeni anneye de bunlar çok zor üzücü.
boncukum06 Kubramagdalena bırak uyusun bebek bu uyur dıyenlerı sakın dınleme benım bebegımde ıilk uyuyodu dıyordum süreklı cok uyuyo dıyr bana bırak uyusun bebek uyur dıyorlardı inanmadım doktora götürfüm sarılık degerı yükselmiş ya doktora götür yada mutlsks uyandır emzır üstünü çıkar ayaklarıyla oyna bısey yap
Dido10 Annenazz doğrudur canım ben yaşadığımı ve Dr bana söylediğibi yazdım tabi ki her çocuk bir değil