Minti geçmiş olsun canım evet bnm bebeğimde 50günlğkken düştü gece emzirirken uyuyakalmıltım yorgunluktan düştü sonra 3 aylıkken düştü bi en son bir ay önce beşiğinden düştü ve köprücük kemiği kırıldı iki hafta bandajla gezdi benimde hiç aklıma gelmezdi o beşikten tırmanıp düşeceği şu an 10.ayın içinde ve hiç ihtimal vermezdim mobilya beşik öyle küçükte değildi beşiği ama oldu dikkatli olmak gerekiyor ya benim gecem gündüzüme karışmıştı içim yandı resmen hele son düştüğünde bebeği düşürmek suç biliyorsunuz doktor işlem yapıyor tutanak gibi ifade falan veriyorsunuz polise kasti bişe varmı diye sanırım çok çok dikkatli olun aman diyim gerçi diyene bak diyeceksiniz de kaşla göz arasında hemen geliyorum demeden geliyor işte felaket durmuyor yerinde keratalar düştüğü yer 50 Cm in altındaysa herhangi bir kusma ateş nöbet gözlerde kayma durumu yoksa ellerinle dokun her yerine hafif hafif hassasiyet yoksa tepki vermiyorsa tamamdır ve be zaman oldu bilmiyorum ama düştükten iki saat sonra uyumasına izin ver en az iki saat ve 72 saat gözlem altında tut eşinle nöbetleşe uyumaya çalışın siz uyurken falan nöbet geçirir göremezsiniz rabbim yaşatmasın bir daha çok çok geçmiş olsun