Ry61han Kızım 9 aylık gel gel bay bay gibi şeyleri nasıl öğretmeliyim veya siz kaç aylıkken öğretiniz ilk neler öğrettiniz
Emel38 Ry61han ben sürekli konuştum.gel, al , ver gibi kelimeleri birkackez tekrar ettim sürekli..şuan tanıyor o kelimeleri.oğlum 10 buçuk aylık..
Boncuk21 Ry61han Bebekler taklit yoluyla öğrenir . Öğretmek istediğiniz davranışları siz sürekli yapın . Bir süre sonra öğrenecektir :)
defnes32 Ry61han benimkide 10 buçuk aylık şuan. Aynı hareketleri sürekli tekrarlayn adında o esnada deyin mesela el sallayın bay bay deyin umursamıyorlar gibi davranıyorlar ama kafalarına yerleşiyor mesela ben 1 ay alkış yaptım geçen uyanmış hiç yoktan alkış yapıyor
Zlm Ry61han ben baybay, çak ve alkış yapmayı onun elini bay bay yaparak göstermiştim gel geli kendi öğrendi tam hatırlamıyorum ama 8 9 ayliktan beri yapiyo
Ry61han defnes32 evet benim bebeğimde beni umursamıyor resmen çevrem AA bu bay bay yapmasını bilmiyor mu öğretmedin mi diyor
defnes32 Ry61han o çevre bi sussun zaten ya aynı çevre benim başındada var. Sen hergün hergün hareketleri yap bi gün bi bakmışsın bebeğin yapıyor
cilginanneogul Cnm benim oğlum gel gel yapmayı hemen öğrendi ama bay bay yapmayı çok geç kavradı mesela 7.ayından beri hergün babasını işe uğurlarken bay bay yapardım yaşından sonra yaptı bay bayı