japonicamother Kızlar bebeğim 75 günlük göz koordinasyonu gülme başını tutması falan iyi lakin elleriyle bişey tutmuyor dokunduruyorum hissetmesini sağlıyorum ama kavramıyor sizinde böyle mi ben acele mi ediyorum intte okuduğum da tutar diyor
Deletedmom_33 japonicamother 82 günlüğüz benimki de öyle hemen tutmuyor. Nadiren tutuyor. Hışırtılı kitabı kucağına koyuyorum ellerini dokundurtturuyorum. Elleri sürekli göğüsünde birbirine degdiriyor yumruk gibi yapıp
Denizanasi92 japonicamother kız yok. Okuduğun herşeye bakma Allah askına. Ben tecrübesiz panik bir anneyim ama çocuğun gelişimi öyle kitap gibi olmaz bunu bilirim daha erken demek ki diyorum
Momylion japonicamother 2 ay 19 günlüğüz bizimki de öyle ben tutturuyorum bazen ama daha farkında değil ellerini birbirine degdiriyor yumruk yapıyor göğüste birleştiriyor kafasını tam dik tutabiligor mu ? Bizimki daha tutamıyorum yani ara ara tutuyor da sürekli değil
japonicamother Denizanasi92 Fadimelina01 Deletedmom_33 ay ne bileyim kızlar ya öyle okuyunca bi sorayım dedim herkesin ki tutuyor sandım
sibelsglm2210 Benim kızım 3 ay 1 haftalık anca ben veriyorum eline belli bi süre tutuyo sonra düşürüyo daha erken bencede acele etme
japonicamother Momylion kuzum ara ara kısa tutabiliyor öyle çok tam dik tuttuğu söylenemez kucağımdayken tam karşısında bişey gösterince falan karın üstü egzersizin çok faydası varmış ona devam edelim
Glstnyy japonicamother benim kızım 2 ay 24 günlük, kavrıyor ama bazen tutmuyor bile. Hışırtılı şeyler verin.birde oyun halısına yatırıyorum sallanan toplara uzun süre baktıktan sonra vurmaya çalışıyor elleri yumruk şeklinde.zamanla olucak korkma🌸
japonicamother Glstnyy evet veriyorum ama hiç ilgisini çekmedi ancak ben kendim çıngırağı alıp ses çıkarıp göz hizasında tutunca bakıyor oyun halısını seviyor hareketleniyor yani bilinçli değil ama elleri kolları orda daha çok kıpırdıyor
Momylion japonicamother çok teşekkür ederim canım ilk çocuk olunca tedirgin oluyor insan 😊 karın üstü çok faydaliymis aynen devam edelim 😊
Glstnyy japonicamother sürekli onunla konuşun kitap okuyun muhakkak ismi ile seslenin oyun rutinleriniz olsun, bunların faydasını goruceksiniz