Princess_mom Aksin00 bi tarifim yok ama dün arkadasım bi detoks çayı paylaşmıştı trendyol da baktım herkes çok memnun tek olumsuz yorum yok onu denemeyi düşünüyorum ben
Semihinannesi Aksin00 bogazını tutacan🤣yemiycen aç durcan bukadar basit😂😂bak gor nasil zayifliyon bol su iç meyve salata sebze ye ekmek borek corek yeme birde yuruyus yap.ben bir ayda 2kilo verdim ramazanda normalde cok zor kilo veremem ama hep salata meyve falan yedim ekmekte az yedim herseyden yedim ama azcık yedim 70kiloydum dogum yaptim 64kiloya indim simdi 62yim
Mefat Aksin00 Instagram’da kucuk_porsiyonlar diye bı safya var orayı takip etmeye başladım bakalım ins işe yarar✨
1712Elifeda Aksin00 Canım youtube da seher akgül diye bir kadın var kürleri falan çok güzel ve hep doğal şey kullanıyor hiç abuk subuk içilmicek yenilmeyecek şeyler değil ben denedim bekarken bir ara evlenmeden önce ilaçlardan stresten yemeğe vurmuştum kendimi ve 72 kiloya kadar çıkmıştım sonra kürlerini onun dediği gibi uyguladım sabrettim 1 buçuk ayda 14 kg gitti benden 58 kiloya düşmüştüm öyle evlendim sonra hamilelikte 10 kg aldım bir hafta içerisinde gitti ama hamilelikte o kadar iştahım yoktu normal nasıl yiyorsam öyle yiyordum..Sonra emzirdikçe acıkmaya başladım yine aldım şuan 80 kg kilo alıp vermeye hazır bir bünyem var şimdi bayramdan sonra tekrar onun kürleriyle başlıyacağım 😊😊
Baakpnr- Semihinannesi bogazını tutacan🤣yemiycen aç durcan bukadar basit😂😂bak gor nasil zayifliyon bol su iç meyve salata sebze ye ekmek borek corek yeme birde yuruyus yap Kesinlikle size katılıyorum. Aç kalcan derken tabi o da zararlı ama boğazı tuttuğun anda direkt gidiyor :) ben de bugün başladım 3-4 kg fazlam var 1 haftada inşallah veririm 😍 ben de sizin gibi yapıyorm 👍
Aksin00 Semihinannesi Evet Haklısınız Herşey Boğazda Bitiyor Gerçekten Ama ona ek olarak Detosk Suları Falan Var Ben 1 tane Yapıyorum Gerçekten Çok güzel
Alminazli 12 kilo verdim tamamen yeme içme alışkanlığımi degistirdim sürdürebilir diyet cok önemli kiloyu dengelemek tekrar almamak ramazan bitiminden sorna dikkat edin 6 dan 7 den sorna bisey yemeyin yagli sekerli tuzlu seyler tuketmeyin bolda su leslie yapiorum bide ben farkı goruceksiniz
Enesra Aksin00 belli bi saatten sonra yememe haftada 3 gün de sporla desteklenjrse güzel kilo veriliyor. Sen verdin mi diye soracak olursan ben tutamıyorum kendimi yiyorum 😔 canım istese de ağzıma parça atmıyorum yoksa devamı geliyor
Alminazli Aksin00 gerçekten inanılmaz terletiyo ben basta 15 dk sorna 20 simdi de yarim saat yapiorum ayni zamnda yeme icme saatini de düzene soktumu cok işe yariyor simdi haftada 2-3 kere yapiorum ama ilk etapta hergün yapiodim
visneli_turtam Aksin00 akşam 6 san sonra yeme,sadece su kahve çay içebilirsin, katı yeme aralıklı oruç yap yani ,birde emziriyorsan lesli yapma ,ben yaptım sütüm kesilecekti neredeyse, ama aralıklı oruca devam ediyorum ve sıkıntı yaşamıyorum
yuhumgeliy visneli_turtam neden öyle düşünüyorsunuz ki emzirmeyle leslienin bağlantısı yok hem emziriyorum hem leslie yapıyorum yapan çok kişi var
Aksin00 yookkdahaneler 2 litre su kaynatiyorum İçerisine Yeşil çay koyuyorum 2 paket Biraz Bekletiyorum Demlenene Kadar Ondan Sonra içerisine 1 tane sade Maden Suyu ve Yarım Limon Sıkıyorum Akşam Yatana kadar Onu içiyorum Ve beni Çok Tok tutuyor Bide ödem Attırıyor