Sahrabalam Zumramm04 kızım 1 yaş 12 günlük bugun başlıycaz balığı geçtim ek gıdayı zar zor kabul ediyor en azından ihtiyacını karşılar takviye ile möllers balık yağı aldık gunluk bir çay kaşığı vericem
TheLittlePoncik Zumramm04 1 yaşından beri veriyorum oğluma şuan 2,5 yaşında. Yazları vermeye gerek yok demişti doktoru. Yazın başında bırakıp sonbaharda tekrar başlıyoruz. Ocean almıştım tadı ağırdı içemedi oğlum şimdi möllers veriyorum severek içiyor.
Zumramm04 Kaya Burda kullanan var mı bu yaşta onu ögrenmek istedim tabi başlamadan doktor önerisiyle başlicam teşekkür ederim ☺️
Zumramm04 Sahrabalam benim kızımda yemek yeme iştahı yok ne kadar zorlarsam aglama krizlerine giriyor bende bunu düşündüm en azından gıda takviyesi alsın diye
Sahrabalam Zumramm04 doktor vermemde sıkıntı olmayacağını söyledi balık yemiyor zaten ağzına sürdüğü yok bunca sürede keşke yeseydi de hiç kullanmasaydım
Sahrabalam Zumramm04 önce danışın sonra verin zararı olacağını sanmıyorum mesela hergün olmada gün aşırı bir çay kaşığı da verebilirsiniz
Zumramm04 TheLittlePoncik bende möllersi araştırdım diğeri pek kafama yatmadı ablamda çocuğuna möllers kullanıyor tadını seviyor demişti