Aysenurz bebeğim 1 ay 24 günlük ama yüzü hala hafif sarımsı gibi. elleri yüzünden daha beyaz. sık sık emziriyorum öyle sürekli ağlaması falan da yok ama rengi bir türlü tam açılmadı. 1 ay erken doğdu bu arada bebeğim. bu durumu yaşayan var mı?
Semihinannesi Aysenurz benimkide 36haftalik dogdu sarılık testi yaptirmadım ama bana yuzü sarı geliyodu gorenler sarılik olmus diyodu gözlerinin beyaz kismi sarı gibiyse sarilik olmustur emzirdikce duzeldi genelde her bebekte oluyo ya dert etme 2haftafa falan gecmezse doktoro götür ama ihmak etme suan bebegim 7aylik oldu bile😀
Doruk02 Aysenurz Aysenurz Canım merhaba Benim çocuğum da hani sarılık vardı 40ı çıkmıştı ve hala gözlerinde falan hafif sarılık vardı bol bol pekmez içiyordum Ben o çok işe yarıyormuş bir de şekerli şerbet Hani Yemeğin arkasından içebilirsin böyle hafif ılık soğuk su yapma hafif ılık bir suyla şekerle şerbet yap O çok faydalıymış bir kaşık da sadece çocuğuna ver bir çay kaşığı çocuğuna ver iyi oluyormuş gerçekten o sarılığı atıyormuş yani ben yani böyle şeylere fazla inanmazdım ama gerçek gerçekten doğruymuş Ben çocuğum da işe yaradı yani
Brn61 Aysenurz benim bebeğim de 37 haftalık doğdu uzamış sarılığı vardı fototerapi de aldık ama ölçümlerde yine yüksek çıktı. En son hastane kontrolünde hemşireler saat başı emzir dedi.uyuyorsa uyandırdım saat başı emzirdim 1 hafta boyunca.ancak o zaman düzeldi
Aysenurz Doruk02 sarılık kan şekerinin düşmesinden dolayı olduğu için dediğiniz çok mantıklı geldi hemen başlayacağım içmeye teşekkür ederim
Aysenurz geceleri 3-4 saatte bir emiyor ama gündüzleri neredeyse saat başı emiyor neden hala geçmedi ben de anlayamadım bebeğim sarışın kimisi o yğzden öyle gözüküyor diyor ama elleri daha beyaz Brn61
Deletedmom_123 Benim bebeğim 38. Haftada doğdu 18e çıkan sarılığı 10 gün önce 8e düştü şuan 22 günlük hala sarılığı duruyor gözlerinde yüzü de daha esmer
Aysenurz Deletedmom_123 benimki de 36 haftalık doğdu yukarıda bi anne pekmez içtiğini yazmış veya şekerli su siz de deneyin isterseniz
Brn61 Aysenurz benim bebeğim de öyleydi geceleri de saat başı emzirdim biz öyle kurtulduk inşallah sizinki de geçer
Bbannesi Biz de 1 ay 14 günlüğüz gözünde hafif hala sarılık var ama doktor geçer dedi, sürekli emiyor halbuki
Aysenurz Brn61 herkes farklı bir şey söylüyor kimisi de gece uyuyorsa bırak uyusun gece uykusu çocuğu büyütür diyor neye göre davranacağımı şaşırdım 😪