Pnarferah Hope77 sıcak suyun içine oturt tepsiye sıcak su koy içine de yoğurdu koy ben öyle yapıyorum
Rules Hope77 sütün hizasına gelecek şekilde kaynar suyun içine koy. Su ılıdıkça değiştir suyunu böyle 3-4 seferde tutuyor
Linaergin12 Hope77 70 derece ısıda fırına koy 1 saat öyle sabit kalsın bide öyle dene benimki öyle tutmuştu
Linaergin12 Hope77 evet ağızları açık olsun arada bir kontrol et ben 45 dk durdurdum sonra çıkardım oda sıcaklığına gelinceye yoğurtların aĞzına peçene koydum kapakları olmadan buzdolabında 27 saat falan durdu maşallah taş gibi oldu denemeni tavsiye ederim
Rules Hope77 Sanal Son dönemde 5-6 defa yoğurdum tutmadı normalde taş gibi tutardı. Kavanoza mayalıyorum ben. Tutmayınca su kaynatıyorum hemen yoğurtları tencereye oturtup sıcak suyu döküyorum. Su ılıyınca 3-4 defa daha yapıyorım tutma durumuna göre kontrol ederek gayet iyi oluyor.
Kestanesekeri Hope77 sık başıma gelen durum 😄 tencereye koyup tekrar ısıtıp sarıyorum tutuyor şaşmadı daha
Aklimdasin minikASLANIM 1 adet limon yada yarım cay bard sirke ve süt ocakta karıstırın kesilene kadar. Parça parca olunca süzgecle toplayin peynirleri daha sonra dilerseniz tuzda katabılırsınız. Veya yaptığınız yogurt tutmadı diyelim onuda direk ocakta kaynatın peynir olacaktir.