bsclk77 Kızlar oğlum için ocean microfer aldım , damlalıkla geldi üzerinde 0.5 ml yazıyor damlalıgın , doktorumuz 7 damla demişti nasıl ayarlayacağım kaç ml kaç damla ediyor bilen anneler yardımcı olabilir mi
bsclk77 Lulemom az önce yanlışlıkla 0.5 mlnin hepsini verdim ya , çok basarsam damla damla saymam mümkün değil ki 🤦🏼♀️
bsclk77 Nursena0606 kilo başına 1 damla diye biliyordum ben doktorumuz öyle demişti , bende çok ya da eksik vermek istemediğim için sorayım dedim o zaman 1 ml vereyim bende 🤷🏼♀️
bsclk77 kirmizibalikgolde o damlalık tek tek akıtmıyor ki ya da ben çok hızlı bastım ondan bi anda aktı :)
kirmizibalikgolde bsclk77 Allah Allah ben tek tek damlatıyorum hatta her seferinde bir iki damla fazla veriyorum kaşıkla da kalıyor biraz diye
bsclk77 kirmizibalikgolde ben direkt ağzına damlatırım diye düşünmüştüm , kaşığa damlatmak hiç aklıma gelmedi
Deryalpp bsclk77 bizde yeni başladık ayına göre o kadar damla verin dediler. 4 aylıksa 4 damla 5 aylıksa 5 damla
bsclk77 Deryalpp benim oğlumda 4. Ay kontrolünde 7.4 kg çıktı doktor kilo başına bir damla 7 damla verceksin dedi
bsclk77 Nursena0606 aaa öyle mi bunu bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu o zaman direkt ağzına damlatayım tek tek