Lulemom 8 ay 8 günlük. Erken uyanınca gece uykusu da erkene denk geliyo. 7 de de uyusa 6 da uyanıyor 8-9 da da uyusa 6 da uyanıyor. Ben 8-9 uyusun 7-8 gibi de uyansın istiyorum. 6 çok erken. Bu uyanmayı nasıl uzatabilirim
BusranurEYldrm Lulemom valla benim bebeğimde 8 aylık seninki yine 6 da uyanıyor benimki saat 6 hala uyumadı😞
AlperenSevdeG Lulemom benim ki 2 yaşında. Düzelir derken sacma sapan bi düzeni oldu. Kacta yatarsa yatsın gece 2den 6ya ayakta.. Hadi şimdi ramazanda çekiliyo bitince napcam bilmem🤷♂️
Mevgul Lulemom Eymenuras BusranurEYldrm birkizbirerkekannesii graceshelby Glsmuz Gorg_i Miniktospigim allahim hepimizin durumu ayni ya gercekten alarm olsa bu kadar olur yaz saati uygulamasi sanki 5 5 bucuk gibi uyaniyo bda cok zor uyuyo kipir kipir oda insan hic mi yorulmaz uyumaz arkadas ya napicaz boyle millet bebegini uyandirmaya gider ben daha bir kere o serefe nail olamadim😕
Eymenuras Lulemom gündüz uyanıklık sürelerini iyi takip et gündüz çok uyuyan bebek yeterli uykuyu aldığı icn güne erken başlar. Yada herşeyi denemeye rağmen bnm bebeğim gibi yinede erken kalkar. Ama kesnlkle geç uyuyan geç kalkar deme bn onuda denedm kurulu alarm gibiler
BusranurEYldrm Lulemom amin canım saol valla bi uyusa uyanmayacak ta akşama kadar her bebek farklı işte uyandıktan sonra geri uyumuyormu senin ki
Frezya AlperenSevdeG benimki de oyle ya birden uyaniveriyor uykusu nasil aciliyor anlamiyorum o kadar. 19 aylik çocuğum benden az uyuyor resmen. Karanlikta dolastirdim ninni soyledim dun 50 dk. uyumadi yoruldum pes ettim.
Lulemom Eymenuras 2 uyku yapıyo. 1.5 saat uyuyo bi uykuda. Toplam 3 saat yani gündüz. Aslında 6 da uyanmak istemiyo. Uyanınca uykulu oluyo geri uyumak istiyo ama uyuyamıyor
Lulemom BusranurEYldrm bazen uyuyor bazen uyumuyor. Tam uyucakken ben engel olmak zorunda kalıyorum bazen. İlaç saati var 8 den 8 e O yüzden. Hemen uyusa sorun olmicak ta işte 🤦🏼♀️
graceshelby Lulemom 11 aylık bizde de durum aynı hemde doğduğundan beri hiç bilmem 7 de uyandığını 5 6 arası uyanır hep
Glsmuz Lulemom Benim bebeğimde 8 ay 7 günlük resmen bizi tarif etmişsin 1 ay öncesine kadar 7 de uyanırdı şimdi akşam yine 8-9 gibi uyuyor ama sabah 6 da uyanıyor 🤦♀️ Ben sabah 7 ye erken diyodum büyük konuşmuşum 😂
Lulemom Glsmuz geçen 6 ya isyan ediyodum ertesi gün 4:50 de uyandı 🤣 ama sanırım uyku gerilemesi falan var bu ayda. Düzelir inşallah
Gorg_i Lulemom 8 ay 12 günlük geçen gün 11 de yatırdım 6 da uyandı yine 😂 en erken 9 da uyuyor yine 6 da uyanıyor
2aslanannesiii Mevgul o ayda benimkide öyleydi 5 buçuk 6 da uyanirdi ama alıştırmadim iki gün uyandı 3 . gün uyuttum tekrar 8 de kalktı ondan sonra
Gorg_i Mevgul bide milletin bebegi mama sandalyesinde falan uyuyakalıyo allahım nası imreniyormmmm😂😂😂