bakma-bana4 Oğlumun uyku düzenini değiştirsem daha mı sağlıklı bir uyku olur sizlere sormak istedim. Akşamları 11:30 a uyutuyorum sabahları 11-11:30 felan uyanıyor bazen 10 da kalkıyor istisnasız bazen. Öğle uykusuna 3:30 da yatırıyorum 4 buçuk 5 gibi uyanıyor . Oğlum 26 aylık acaba nasıl.bir uyku düzeni yapsam daha sağlıklı olur fikirlerinize ihtiyacım var 🥰
BusranurEYldrm bakma-bana4 benim kızım daha 8 aylık ama birimde uyku düzenimiz berbat. Sadece bildiğimi söylileyim çocukların büyüme hormonu salgılamaları için akşam 8 ile 2 arasında uyumaları lazımmış☺️
Tuba bakma-bana4 Oğlunuz akşam 9da yatıp sabah en geç 8de kalksa daha iyi olur☺️ Öğlenleri de 12-13 gibi yatırın en geç 15de kaldırın.
BusranurEYldrm bakma-bana4 valla oda bize uymuyor işte bence en mantıklısı 10 la sabah 8 9 arası hem anne içinde en güzeli ama uyumuyorlar işte😂
bakma-bana4 BusranurEYldrm ben aslında uyku düzeninden çok memnunum oğlumun ama acaba yanlış mı uyutuyorum saatleri yada bebek için hangisi faydalı hem anne üzülmesin hemde bebek uykusuz kalmasın amacım 😅
Lylas bakma-bana4 Tuba Hanımın dediği gibi, 20:30-21:30 arası uyumalı, büyüme hormonları vs için. Sabah da 7:30-8:30 arası kalkış. Öğle uykusu 13:00-14:00, en fazla 2 saat uyku. Süper düzen, her gün olamıyor tabi 3 aşağı 5 yukarı