Mervenur11 Hanımlar istanbulda yaşayanlar anne kart kullanıyor musunuz ben yeni alıcam da daha internetten başvuru yapmadan direk gidip merkezinden başvurusu yapılıp kartta alınıyor mu yoksa internetten mi önce başvuru yapmak zorundayıım bilgisi olan var mı
SevgiArass Mervenur11 ben bugün cikarttirdim Şirinevlerden başvuru falan yapmamıştım kimlik 1de fotoğraf istediler 35 TL hemen verdiler
Yusufagahinannesi Mervenur11 merhabalar bildiğim kadarıyla merkezden de çıkıyor ben onlinedan istemiştim 20 lira kart 10 küsürde kargo ödedim eve geldi
Mavis34 SevgiArass sirinevlerde nerden aaldiniz ben internetten başvurdum ama elimde bir başvuru numarası mesaj vs yok nereye gideceğim almak icin
aysenurbahadir Mervenur11 başvuru merkezleri evime biraz uzak diye İnternetten yaptım kargo parasından çok yol param tutuyordu 😄
Glmrv Esra_33 Belediyeye ait tüm toplu taşımalar ücretsiz. Otobüs metrobüs metro tramvay Marmaray ido . Evet İst da ❤️
Karaoglu05 Esra_33 evet sadece istanbulda geçerli bebekleri olan anneler 4 yasina kadar gelen kadar minibüs hariç tüm ulaşım araçlarına ücretsiz binebiliyoruz.
Zlm Mervenur11 ben internetten başvurdum bir haftaya geldi pek dışarı cikmadigim için çok kullanamıyorum ama güzel valla para vermeden bı yere gidebiliyor olmak
tish Mervenur11 Bende dün gece internet üzerinden başvurdum. Kargoyada verilmiş. Ücretide 46,75 tl 🙋🏻♀️
KubraBaybars Mervenur11 internetten başvuru yapmak daha mantıklı . Fotograf falan vermene gerek kalmıyor oraya gidip. İnternetten basvur istediğin resmini de yükle siteye. Ödemeyide online yaptım 35 TL . Mesaj geliyor kart basıldı diye. Gidip hazır bi şekilde alıyosun.
Karaoglu05 Mervenur11 ben internetten cikarttim evime kadar geldi sizde öyle yapabilirsiniz online ödeme işlemi yapiyosunuz kapiniza kadar geliyor.
asiltonunmommysi Mervenur11 12 nisanda çıkarttım daha yeni beyaz masaya gittim 35 TL verdim anında verdi yanında vesikalıkla git
Sifakusu Mervenur11 önce internetten başvuru oluşturdum Ümraniye del kart merkezinden hemen gidip teslim almıştım sonra bişey oldu kartım kullanım dışı oldu bi hata yüzünden kartal metrosunun içinden hemen merkezde çıkartırdım 35 TL foto orda çektiler anında verdiler