Latiko gldneroglu Dr onursal yıldıza bu işte çok başarılı diyorlar. Baya olumlu dönüşler var. Ben oraya yaptırcam bakalım inşallah. Sizde instagramdan bakabilirsiniz
graceshelby Latiko Aynen bende tam onu yazicaktim 🙂 biz oraya yaptırdık çok çok iyi bir doktor baya memnun kaldik
gldneroglu Latiko gittim oraya o klipsle yapio bizimkisinin pipisi eğri işiyo özel durum olduğu için hastanede cerrah doktorunda olması gerekiyormus. Kendisi söyledi genel anestezi olcak
Merosat Oğlumda, görümcemin oğluda Eryamanda Dr Ali Osman Köksalın kliniğinde sünnet oldu.Biz çok memnun kaldık,klips yöntemiyle yapıyor.
Teemo07 gldneroglu vedat aki canoğlu, kendi özel kliniği var keçiörende. Biz memnun kaldık. Klemp yöntemiyle yapıyor.
Bebekcik2406 gldneroglu batıkent medicalparkta prof dr İrfan Serdar Ardaya yaptırdık çok memnun kaldım çocuk cerrahı kendisi ilk muayenede biraz eğrilik var dedi sünnette onuda hallederiz dedi hiç sıkıntı olmadı
GezginPaNDa gldneroglu Medicana Hastanesi çocuk cerrahı Banu Kumrulu ya yaptırdık. 4 aylıktı memnun kaldık