Busrabsr Kizlar asi olduk asiri ikinmasi atesibcikti ama elleri buz gibi sizce asidanmi evin icide iyi ama
Busrabsr a010101 pembe calpodan icirdim cay kasigiula azicik birsey ama bezde koydum sirti cok yaniyor anlina koydum bezi kafasi yaniyor
a010101 Busrabsr kafasına koltuk altına eklem yerlerine koy canım surup verdıysen düşer 4 saat sonra yeniden 1 çay kaşığı ver düşer 4 ayda bizdede ateş yaptı çok sabahı sabah ettim
Ceylan-eliz Bez koymayın 7 yaş öncesi bu uygulama tavsiye edilmiyor. Siz bez koyup ateşi düşürdüm sanırsınız bu defa içten havale geçirir Allah korusun. Çok geçmiş olsun
a010101 Busrabsr olabilir canım ishal uzun sürmedikçe sıkıntı olmaz sizin yediğinizden üşütme kaynaklı da olabilir
a010101 Busrabsr bizimkilerde de oluyor canım bir şey olmaz çok evham yapma benim bebeğimde alerjik bir bebek bağışıklığı daha düşük olduğu için aşılara fazla tepki verıyorlar sen ateşini takip et yeter stres yapma 🌸
Busrabsr a010101 atesi dusmedi ama kuzum kafasi baya yaniyor 36.8 cikiyo bizimki 4.5 rskam geride cikartiyor ama