Annekus Emziren anneyim,hangi tür südyen aldıysam ordan byrdan özellikle ortadan pırtlıyo var mı uygun fiyatlı çok güzel toparlar ama toparlayıcı sütyenler gibi ayrık ayrık yapmaz dediğiniz bir sütyen
Minzilikuymak61 Annekus ben evdeyken e bebekdeki emzirme sudyenlerini kullandim onun dışında disardayken destekli sudyen taktim
BuzluKahve Annekus uygun fiyatlı olmayabilir ama suwen diyeceğim. 18 aydır 3 taneyi evir çevir kullanıyorum. Dantelli dışı hem şık hem rahat
Gokyuzumm Annekus pentinin emzirme sütyenlerinde indirim vardı kullananlar memnun bı göz atın isterseniz ☺️
Leylaa_ BuzluKahve Bu markanın telli sütyeni kullandınız mi ? Nasıl hemen çıkma bozulma oluyor mu ? 1 alana 1 bedavası varmış ona göre alayım diyorum
a010101 Annekus c kalıp alın ben ondan sonra rahatladım normal bir çamaşırcıdan aldım mük çıktı valla ☺️
Gizemlibirisi Penti lotus serisi harika. Ondan başkasını kullanamıyorum benim göğüslere büyük malesef kenarlardan çıkardı diğer sütyenlerde
JackDaniels Annekus Penti Lotus hayatımı kurtardı. Hangi sütyeni taktıysam ya yandan yada üstten pörtlüyordu memitolarım😂
BuzluKahve Leylaa_ emzirme sütyenini kullanıyorum sadece, bunda tel yok. Ama sayısız kez yıkanmasına rağmen hiç bozulmadı.
Kereminannesiii Leylaa_ indirimde iki tane emzirme sütyenini aldım. Normalde de bu markanın destekli sütyenini kullanıyorum ama muhteşem. Ben hiç bu kadar güzel rahat bir sütyen kullanmamışım dedirtti. Yıka yıka giy hemen bozulup şekli gitmiyor. Vücudunuza uygun alırsanız çok güzel toparlıyor
Elifozcan Annekus emzirme sütyeni değil ama Penti Lotus model çok güzel toparlıyor deneyebilirsiniz memnun kalırsınız inşallah. Ben 100₺ e almıştım şuandada 112₺ sanırım
[silindi] Annekus hepsi aynı malesef 😂 herşekilde pırtıyır biyerlerden birde Demir çıkıyor iyi bişey bulursnan bana da de 😂
Nil2736 Annekus bralet sütyen kullan. Bendr aynı sen gibiydi. Ay nası sinir oluordm. Somra bigün bi çılgnşk yaptm canm istedi bralet sütyen aldm. İnanırmısın sağımı soluöu sırtımı göğüsleri nası topladı. Ayy bi de rahatki.. harika bişe bence