Aliye07 Kızlar yaz için şal önerir misiniz ya hu? Kumaş olarak hiç bir bilgim yok çok boğmayan,iç göstermeyen şöyle tiril tiril bi şal öneriniz var mıdır? 😊
Yusufagahinannesi Aliye07 carell öneririm size harika şalları ipeksi serisi de ipekli seriside çok güzel. Qef güzeldi eskiden ama kalitesini çok bozdu Freshscarfs desen fiyatlar üç katına çıktı. Carell derim kalitesi ve diğer markalardan ürün seçenekleri çok farklı güzel
Aliye07 Seymanb61 Bambu serisini de merak ettim ona da bakıyım peki pamuk vual şalı da önermişlerdi ince felan diye hiç kullandınız mı acaba?
Aliye07 Fkt Freshscarftan pamuk viscon şal aldım kumaşları bilmiyorum deneyim diye aman Allahım kayıp duruyor inşallah Bambu öyle değildir. 😅
Aliye07 Yusufagahinannesi Şimdi baktım da dediğiniz siteye yani böyle parlak gibi duruyor parlak ve kaygan olan şallardan mı kumaşı acaba yoksa fotoğraflardan kaynaklı mı?
Aliye07 baloglusss Baktım ona da şimdi fiyat açısından diğerlerine nazaran daha uygun sanki. 😅 Kullanımı nasıl peki hemen şekil alıyor mu veya fazla ütü istiyor mu acaba?
Seymanb61 Aliye07 evet kullanıyorum güzel ince ikisi de yazlık genişliği fazla olduğu için kutladığınızda iç gösterme de yapmaz
Fkt Aliye07 yok çok kayma yapmıyor pamuklu bir kumaşı var ben severek kullanıyorum 2 çocukla çok rahat ediyorum 🥰
Yusufagahinannesi Aliye07 alsaasla kaygan değil ipekli seri jakar karışımlı olduğu için bir tık parlak sadece yansımalı gibi ama çok spor şık duruyor. Onun dışında ipeksi seri ise çok ince hava alan kaymayan harika bi şal bence siz ipeksi seriyi daha çok seversiniz
baloglusss Aliye07 evet alıyor rahat gerçekten ister yuvarlak ister üçgen yapın önünü dokununca zaten dedim bu ne böyle pamuk gibi sonra baktım kumaşı pamuk kraşmış 😂
ZhraCelik Aliye07 Aker de çalıştım yaz serisi var inanilmaz rahat ve tiril tiril asla terletmiyor yok gibi çok hafif 2019 da 100 tlydi fiyatları suan ne kadar bilmiyorum ama kesinlıkle bakın derim bende var çok memnunum
Aliye07 Annecee_30 Hiç sorma canım zaten o yüzden çok bocaladım gitmişim saçma sapan şallar almışım sırf renkleri güzel diye kumaşına felan bakmadan boğuldum resmen geçen yaz. 😅😂
_mmom Aliye07 volarscarfs pamuk kıraş şallar harika 😍 hem iç göstermiyor hem hafif tiril tiril rengarenk tam yazlık. 6 tane aldım 🥰
Aliye07 _mmom Az önce inceledim renkleri güzel hoş duruyor ama kullanımı yani kolay yapımı oluyor mu? Birde ütü durumu nasıl acaba? 😊
_mmom Aliye07 ütü istemiyor bi anne için çok kritik😂😂 ütülemeden kolayca yapılıyor 3 tanesi 180 tl hatta kampanya var
Annecee_30 Aliye07 bambuyu öve öve bitiremediler biraz tuzlu ama çok kullanılan renkler için alınabilir bence ama dikkat etmek gerekiyor bağımlıları var bir aldilarmi her rengini almak istiyorlarmış 😂