nurayemin 45 günlük bebeğim bir haftadır Kaka yapamıyor. Zeytin yağı denedim poposunu uyardım defalarca olmuyor deneyimli anneler yardımcı olur musunuz
Snezgi nurayemin Yani 6 aylık aylık bebeğim 9 gün kadar yapamadı ama biz katı gıdalara geçiş yapmıştık normalde bebeğin 10 güne kadar yapmaması normal diye biliyorum ama hangi ay için onu bilemiyorum açıkçası üstte kalsın yanlış bilgilendirmeyeyim
Elifduruveannesi nurayemin kendin zeytinyağı içtin mi. Benim bebeğimde de aynı sorun var. O kaka yapamadığı zaman ben zeytinyağı içiyorum bi yemek kaşığı. Biraz geçtikten sonra emziriyorum ona da faydası oluyor. Ben defalarca denedim her seferinde ise yaradı
Hasan_Asaf nurayemin canim benim bebegim 3 aylik hala ayni sorun var uyarmama Ragmen yapmiyordu hicbir sekilde bol bol masaj yap doktorlar anne sutu alan bebekler icin 14 gun yapmamasi normal diyolar
Defneda_m bize doktor fitil vermişti isterseniz bir doktorunuza sorun bir gunde acile gittik valla mecbur kaldık lavman yaptılar rahatladı
nurayemin Elifduruveannesi mama ile besleniyor bebeğim Dr mamasına kat dedi o şekilde veriyorum ama fayda etmedi bu sefer
cansueylul nurayemin ben mamasının içine 1 cay kaşığı zeytinyagı katıyordum o şekilde çıkıyor bizde de 4 5 güne bir yapıyor
Durununannesi3433 nurayemin mamasının içine 1 çay kaşığı zeytinyqğı ekleyin doktorumuz önermişti. Probiyotik damlayı ihmal etmeyin. Ayrıca 14 güne kadar yapmayabilir ama kabız gibiyse mamayı değiştirin doktora danışarak
Hasan_Asaf cansueylul bende zeytinyagini veriyorum bazen suyla karistirip onu icmesine ragmen yine yapmadigi oluyor masajla falan 5 6 gunde 1 yapiyor bebegim sizin bebek kac aylik
Durununannesi3433 nurayemin bebeğiniz anne sütü alıyorsq 14 güne kadar yapmaması normal masaj yapın ama popoyu asla uyarmayın kalıcı hasar verirsinz biogaia probiyotik damla kullanın