Lulemom Zyno34 8 aylık 7.5 kilo. Bu ay 400 gr almış. Bizim için mucize gibi bişe. çünkü kaç aydır almıyordu. Bu ay ek gıdayıda emzirmeyi de zorla yaptım. Bide polivit diye vitamin yazdı doktor. Onunda etkisi vardır muhtemelen.
pinkcloudy Zyno34 7 aylık kızım 7 kilo anne sütü+günde iki kere mama+ek gıda şeklinde gidiyoruz. Almayınca almiyolar artık anladım oluruna bıraktım 🤷
Kbryyy 6 aylık 6300 gram kızım ne yapsam almıyor valla artık kendi haline bıraktım doktor kiloyu napıcan kızın sağlıklı hareketleri yerinde ne istiyorsun daha dedi
Lulemom Zyno34 emziriyorum bide ek gıda alıyor. 4 ay için 6 kilo normal değil mi. Bizimki 6 aylıkken 6 kiloydu. 7. Ayında 6 küsürdü.
Lulemom Zyno34 dönemsel olabilir. Zaten 3 aydan sonra yavaşlıyor. Hemen kilo almıyor diye telaşa kapılma
Lulemom Zyno34 orasınj ben bilemem. Bana da doktor mamaya geç dedi. Ama benim sütüm çok vardı. Mama vermem için emzirmemem gerekti. Başka doktora gittim. Hayır mama kullanma dedi. Bebeğim zaten 2600 doğmuştu. Doğumuna göre fena değil anne sütünden mahrum etme sakın dedi. Minyon olacaktır sağlığı keyfi yerinde dedi. O yüzden başlamadım. Ama sana başla yada başlama diyemem. Başka doktora da danış istersen
Zyno34 Lulemom anladım canım , benim doktorum da geri kalmış biraz dedi , mama versem bile sürekli mama vermem zaten
pinkcloudy Zyno34 babası bebekken çok minyon zayıf bı bebekmis doktor da en son genetik olabileceğini söyledi. İştahı da memeye düşkün ek gıda eh işte
pinkcloudy Zyno34 kızım 5 aylıkken mama kullanmaya başladık herhangi bir meme reddi olmadı emmeye devam etti k yüzden bı azalma yaşamadik biz
pinkcloudy Zyno34 herhangi bir alerjik durum veya idrar yolu enfeksiyonu gibi bir sağlık sorunu yoksa baktirdiysaniz eşiniz veya siz minyonsaniz büyük ihtimal genetiktir bu durum, yani bize doktorumuz en son bu şekilde söyledi bende kabullendim artık