elcn4139 Agdada yapsam jilette yapsam hep karalık var, esmerim o yuzdendir dıyorum ama benım gibi olupta çözüm bulmuşlar.varmı askılı giymeyide çok sevıyoruö
Atlaskingg elcn4139 karbonat ve limonla güzelce ovalayabilirsin canım . Bir yakınım yapmıştı gözle görülebilecek kadar fark oluyor . Ayrıca ruşur taşı ile de ovalamak çok işe yarıyor 👍🏻
aykoz_ elcn4139 lazere gitmeyi düsünürseniz lazer açıyo. Benımde kapkara olmuştu lazerle baya açıldı artık koyu değil
DemetF elcn4139 lazere gittigimde bana bir krem karisimi yapmami soylemislerdi gunde 2 kere suruyordum baya aciyor gebelik derken biraktm baya oldu eczaneden iki krem alip kantoron yagiyla karistiyordum ama suan o kremlerin isimlerini unuttum 🤦🏻♀️
Kezban07 elcn4139 eczaneden ketoral şampuan al ve o bölgeyi bununla yıka bi kaç yıkamaya beyazliyor anneme doktor söylemişti cok da etkisi oldu
Atlaskingg Asel35ahsen ayy koltuk altı olarak okudum limon yakar ama karbonat ve rusur taşı kullanan var
elcn4139 Kezban07 annenızde öantarmı vardı acaba mantar için yzıyor nette beyazlarmayla ilgili bişey bulamadım
SuzanNaz elcn4139 günde sadece 1 kez geceleri uyurken uyguluyorum nohut kadar alıp iyice yiyene kadar sürüyorum
NursaOz elcn4139 imkanınız ve fırsatınız olunca hemen lazere gidin benimki inanılmaz açıldı lazer sayesinde 🌹
SuzanNaz Sevgiemre bende bikini bölgeme kullanıyorum sürdüğün yer güneş görmediği sürece yaz kış sıkıntı yok