Sevo97 3 gün sonra kırkımız çıkıcak hamilelikte mecburiyetten jilette vurdum artık ağdaya gitmek istiyorum ama sezeryan yerimden korkuyorum yaptıran var mı
Bartununannesi Sevo97 ben 40 muayenesinde doktoruma dedigimde yatırabilirsin demisti bende hem korkudan hem çocuğumun bensiz 10 dk bile durmamasindan firsat bulamadim 4. Aya yaklaşırken anca yaptırdım ama hissetmedim bile
ZMihraG Sevo97 doğumdan sonra ilk iki üç ay ağda önerilmiyormuş iç dikişlerde açılma olabiliyomuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende sezaryen oldum bir süre ağda düşünmüyorum
Ballilokmaayse Sevo97 ben yaptırdım ama dikiş yerinin iki parmak üstüne ve altına ağda sürdürme demişti doktorum
gizemss Ben normalde kuaföre gidiyordum ama dikiş yerini acıtırlar diye korkumdan evde kendim yaptım kızım 6 aylık halada kendim yapıyorum
gizemss Ben normalde kuaföre gidiyordum ama dikiş yerini acıtırlar diye korkumdan evde kendim yaptım kızım 6 aylık halada kendim yapıyorum
gizemss Sevo97 benim zaten çok kıl tüy sorunum yok dikiş yerine yakın çok az var ama korktum gidemedim çok kalın tüylü değilseniz öyle yapabilirsiniz dokunmazlar
Haticayaz Sevo97 ben kırkimi bile beklemedim 20 günluk falandi galiba bişe olmadi sadece tedirginlik vardi ama acımadi
Burcu35 NarTanesi Benim dikiş yerim mi çok yukarda diye düşünüyordum bende. Lazere başladım şuan kılım yok ama dikiş yerindede 1-2 tane anca var. Dikişimde iç çamaşırı içinde kalıyor aslında yukarda mı ki🤔 Ejderhahavva
Nlngucluel Sevo97 ben 2 aya yakindi yaptığımda inan uyuşuk dediler benim değildi dikiş olan yere denk geldi ben hassas değilim ama çekerken o acıyla ağladım dikise denk getirme derim
Gulcem44 Kendim aldım ama orayı ellemedim korkuyorum çok kötü yerde tam sezeryanım yeri kaldı duruyor süs o😎😀😎