Bizdede sanırım sudan kaynaklı her çiş ve lalada popolarını yıkama kurulama yaptığım halde 3y 1.5y larında ve 2aylık bebeklerimde idrar yolu enfeksiyonu oldu ilaçtan sonra idrarda geçmezse kan ve ultrasonla bakılcanı söyledi
10 gün kullanmam söylendi hepsinde de.
Büyükler 1 4 yaş aralığında ve 14 kg üstü olduğu için
günde 1defa 1tam ölçek tok alması
2aylık bebeğiminde günde 1 defa 1çk nın ⅔ kadar yani 1çk dan biraz az vermem gerektiğini dedi 10 gün kullan dedi.
En küçük kızımda uyku yaptı henüz kaka vs görmedim ishal vs olursa yazarım tekrar.
İDRAR YOLU ENFEKSİYONU DEYİP GEÇMEYİN İLERLERSE KANA KARIŞIRSA BEYİN HASARI BİLE YAPIYOR BÖBREK KARACİĞER KALP YETMEZLİĞİ GİBİ ŞEYLERE SEBEP OLUYOR ALLAH’IM KORUSUN.
BENİM BUNU ANLAMAM ŞÖYLE OLDU
BÜYÜKLERDE İŞTAH AZLIĞI BAŞLADI BENEĞİM EMMEMEYE BAŞLADI VE GÖZ ALTLARI HEPSİNINDE KOYU RENKLİ OLDU BUNUN YANINDA
ÇİŞLERİ KAKA GİBİ KOKUYOR YA KOYU SARI YADA AÇIK YEŞİLE YAKIN RENKTE YADA TURUNCUYA YAKIN RENKLİ GİBİ TENGİ OLMAYA BAŞLAMIŞTI KOYU RENKLİ OLUYORDU
KÜÇÜK KIZIM BİRDEN HIZLI VE ŞİDDETLİ ŞEKLDE GAZ ÇIKARTIRKEN KUSTU BUNUN MİDEDEKİ GAZDAN OLMADIĞINI KAKA YAPMAYIŞI VE İDARLARINDAKİ KOKULARIDA GÖZ ÖNÜNE ALIP SAĞLIK OCAĞINDAKİ DRN DEDİĞİ AKLMA GELDİ VE HEMEN ACİLE GÖTÜRÜP HEPSİNE TEST YAPTIRTTIM
ÇÜNKÜ SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR MUZ YENİDOĞAN DÖNEMİNDE KÜÇÜK KIZIMDA GÖRMÜŞTÜ BU DEVAM EDERSE MUTLAKA GÖTÜR DEMİŞTİ
O AKLIMDA KALINCA BİR ARA DÜZELİR GİBİ OLDU SONRA DEVAM EDİNCE GÖTÜRDÜM
DİĞERLERNİN DE ÇİŞİ ÖYLE OLUNCA ONLARA DA TEST YAPTIRDIM.
HEPSİNDE DE ÇIKTI.
KAKA VE ÇİŞLERİNİ DURDURMADIĞIM AKSİNE SUYLA YIKAYIP KUTLADIĞIMIZ HALDE NEDEN OLDUĞUNU ANLAMADIĞIMI DEYİNCE DR ÇIPLAK AYAKLA ÇOK GEZMELERİ ÇOK SU İÇMEMELERİNDEM BİLE OLABİLMENİN İHTİMALİNDEN BAHSETTİ BİLGİNİZE.
İLAÇ ÖLÇÜLERİ BU ŞEKLDE BİZE 10 GÜN KULLAN ÇOCUK DR NA RANDEVU AL BİRDE ULTRASON ÇEKTİRMESİNİ ÖNER DR BU SONUÇLARLA KARŞILAŞTIRSIN HATIRLAT DR A DEDİ ACİL DEKİ DR
İLAÇTAN SONRA ÇOCUK DR RANDEVU