Selin1234 Gokyuzumm 5,6 tane karabaş otunu bir bardak suyum içinde 10 dakika kaynatiyorsun canım iliyinca sürüyorsun hee emzirmeden önce sur emzirdikten sonrada 2 ,3 güne geciriyor
Gokyuzumm Selin1234 yaa şans taze karabaş otu toplayıp gelmişti ailem deneyeceğim teşekkürler 🤗 umarım iyi gelir 👍🏻
zeynep321 Gokyuzumm bende bir çok şey denedim arasıra hala oluyor tahinin üzerinde biriken yağ var ya en işe yarayan o oldu her emzirdikten sonra sürdüm veya zeytin yağı
Ondina Gokyuzumm ben en başından gümüş kapak kullanmaya başladım, hatta kapağı uzun süre tuttum ki süt kapakta kalıp orayı onardı. Sosyal medya da takip ettiğim ebe Tülin Bulur var, kendisi havuç rendesi, zeytinyağ ile bir karışım yapıyordu.
Gizemsg Ondina ben de bastan beri gümüş kapak kullanıyorum 4 buçuk ay oldu hala kullanıyorum sürekli hiç çıkarmıyorum. Dediğin gibi süt birikince çok güzel iyileştiriyor. Basta çok yara olduğu zaman da birçok sey denedim geçmedi tereyağı demişti bir tanıdığım o biraz hafifletmişti
Ondina Gokyuzumm valla arada hassaslaşma olunca halen kullanıyorum, işe yaramaz diye düşünüp meraktan almıştım. Mucize gibi birşey. 😊
Gokyuzumm Seross10 bikac gün farklı yöntemleri deniyim fayda görmezsem Alicam ve deneyeceğim 👍🏻 teşekkürler 🤗
Selin1234 Gokyuzumm merak etme canım 3 üç gün kullan kendinde göreceksin benim gogusumun ucu çok kötü olmuştu hep kan akıyordu bunu kullandım geçti birdaha olmadı birde varsa zeytinyağını ısıtıp iliyincq yatarken sur
Gokyuzumm Ondina benimde öyle oldu bı ihtimal iyi gelir diye düşünüp aldım. Kötü de olmadı ,😕 Umarım kullanmaya gerek duymayacağımız günler görürüz 🤲🏻