Hki Oğlum 5 ay 10 günlük doktorumuzun tavsiyesiyle yavaş yavaş ek gıdaya geçiş sağlıyoruz. Fakat ben başka tariflerde edinmek istiyorum bunun için bi program uygulama kullanan varsa benimle paylaşabilir mi acaba ☺️☺️
Tuba Hki Önce zaten tadimliklara basliyorsun☺️ onun icin tarife gerek yok😄 sonrasi icinde Bu cocuk ac kitabini önerebilirim😊
Melike_elanur Hki instagram da mevaninbebekyemekleri bebeğimin yemekleri .arinli hayat. Defne ekgida takip et çok işe yarayan şeyler var ben ordan yapiyorum
Hki Tuba o kitabı çok duydum aslında ama almak için erken diye düşündüm ama şimdiden alıp bi kenara koymakta fayda var deseniZe 😊
Hki Melike_elanur canım instagram kullanmıyorum ama netten yazar sayfalarına ulaşmaya çalışırım ne kadarlık senin bebiş ?
Tuba Hki bende oglum 4 aylikken almistim ama tabi yine siz bilirsiniz. Instagram falan kullanmiyorum. Eger kullaniyorsaniz ordada bi kac sayfa varmis ek gida ile ilgili tarifler paylasan😊
Tuba Hki ha simdi gördüm kullanmiyormussunuz. Nefis yemek tariflerin de de bebekler icin uygun tarifler var, ordanda bakabilirsin
Hki Melike_elanur sizinki büyümüş maşallah biz küçüğüz daha umarım sever oğlum bu ek gıda işini ☺️ Gerçi ben ne yesem gözü bende ama iştr bakalım
Melike_elanur Hki inşallah sever bizimki de yutkunur hep 😊 herşeyin tadına bakması önemli bence herseyi vermeye çalışıyorum ben
Hki Melike_elanur benimde istediğim o kendi sevmediğim şeyleri bile veriyim istiyorum ki tatsın beğenmezse yine yemez 😀
Melike_elanur Hki aynen öyle özel yemekler yapıyorum hala ama kendimize yaptigimdan da veriyorum artık büyüyor tabi sürekli ona ayrı ayrı yapmak istemiyorum ne bulursa yesin .