Eymeninannesiiiiiiiiii Kızlar oğlum sadece mamayla besleniyor 45 günlük. 60 cc mama veriyordum doymadigi icin 75 yaptim ama 3 saat dolmadan tekrar acikiyor 90 cc yaptigimda ise kusuyor. Sizler kaç cc veriyosunuz
Fadimelina01 Eymeninannesiiiiiiiiii sakın 90 cc verme canım ben o hatayı yaptım reflü oldu bebeğim 60 ver 2 saatte bir
R_y_M Eymeninannesiiiiiiiiii bendr siz gibiyim hatta buraya post açtım 60 veriyorım doymuyor 2 saati zor ediyoruz diye 90 ds veriyorum doktor çok kilo almıs diyor mamasını azalt sulandır dedi
Fadimelina01 R_y_M valla inanki bizede bugün aynısını dedi doktor 600 grm fazlalığı var bu çocuğun dedi çok beslendiği için reflü olmuş dedi
Fadimelina01 Valla canım bilmiyorum ama ben bugün götürdüm doktora aşırı derecede kusuyordu doktor reflü oluştuğunu söyledi ben anlamadım bende 3 saatte bir veriyordum hatta gece 4 saat bile oluyordu nsl oluştu onunda anlamış değilim
Bebekcvk Fadimelina01 reflüyü nasıl anlıyorsunuz benim bebeğimde bu aralar fazla kusmaya başladı sanki
R_y_M Fadimelina01 ya ne alakası var dik pozisyonda yedirin mamasını bi de öyle deneyin bizim ki kusmuyo da kusarsa kilo kaybı olursa reflü olur demişti doktor ama kilo alımına baktı iyi olduğunu görünce reflüsğ yok dedi
Fadimelina01 Bebekcvk valla canım beslenmeden hemen sonra fışkırtarak bütün yediğini çıkartıyordu fazlasını değil hepsini
Hulyasya Eymeninannesiiiiiiiiii canm bebeğin kilosunu 56 ya böl çıkan senn vermen gereken mama miltarı cc olarak doktorum demişti ayrıca üç saat uzun bi süre daha küçük bebeğin
ebozbey Eymeninannesiiiiiiiiii Eymeninannesiiiiiiiiii ben 2 satte bir 60 verirdim gerçi bizimkinin reflusu olduğu için her yediğini kusardi ve saatler birbirine girerdi