Sessiz_oyuncu Zeyuu1919 sürekli salyası oluyorsa birde göğüs kısmını ıslatıyorsa ondan olablir. Baika akıl yürütemedim 😊
emy_yucek Zeyuu1919 isilik olmuş annesi çokmu sıcak kalın giydiriyormusunuz çok evinizin içi çokmu sıcak birde terliyormu. Genelde bebekler sıcakdan terlemekten isilik döker çünkü. Bol bol duş aldırın hergün çok sıkı giydirmeyin kendiliginden geçer.
minnosanne0 Zeyuu1919 salya akıtmaya başladığında olabiliyormuş ağız içiyle deri farklı dokular olduğu için
Sessiz_oyuncu Zeyuu1919 emmek farklı hani bebekler ellerini ağzına sokuyor ya salyası akıyor ondan kaynaklı olablir demek istedim.
RainOverMe Emerken terlıyordur gogsu agız cevresı ondan olur genelde. Kızımda da vardı halen de boyun kısmında olur emerken fazla yapısıyor sokuluyor. Dus aldırınca hafifliyorlar sık yıkayınca ıyı gelırdi kızıma
Kanatsizmelegim Zeyuu1919 isilik bunlar canım fazla giyidiriyorsan sicaktan oluyor benim kızımda oluyordu fazla giydirmeyi fazla üzerini örtmeyi kestim düzeldi hafif örtüyorum gece yatarken ince pijama veya tulum giydiriyorum tek bi de body isilikyazıp baka bilirsin internetten görselerdi de bak bi
Kanatsizmelegim Zeyuu1919 baktınız mı ? Sizin durum ki gibi mi üzerini fazla giydirip fazla örtüyor musun
Alparslan_-34 Zeyuu1919 merhaba benim bebeğim de 4 buçuk aylık aynı durumu yaşıyorum biraz sicaklattim istemeyerek ondan oldu birazda salyasi çok akıyor ve eli sürekli ağzında ondan isilik oldu zamanla geçer derler inşallah geçer bekliyoruz 😊
Zlm Zeyuu1919 çok ıslak olunca oluyo benim kızımda birde yediği birşey alerji yapınca olmisru ama sirtinda