ATC 16 gün önce sünnet ettirdik. Bebeğim 3 aylıktı o gün. Lokal anestezi uygulandı, toplam 25-30 dk sürdü. Aç gelmesini istediler, son 2 saat önce emzirip öyle götürdüm. Çıktığında normaldi, hemşireler içeride biraz sıkıştırıp sevmişler, onu getiren hemşire söyledi, benim kucağıma gelince hemşireyi gördü o zaman ağladı. 😀 Hastanede 1 saat kaldık, ilk emzirdim daha sonra doktor kontrole geldi. Nasıl pansuman yapılacağı hakkında bilgi verdi o sırada sünnetli bölgeye bastırdı, çok ağladı. Hastanede fitil verdik ağrısı hafiflemesi için, eve gelince de ilk gün 5 saat arayla daha sonraki günler sabah-akşam olmak üzere 2 kere calpol verdim. İlk gün ve gece biraz ağladı ama gece uykusu her zamanki düzende oldu. Uykusuz kalmadık, aşırı bir huzursuzluğu da olmadı. Sünnet sonrası uyuşukluğu geçince yarım saat ağladı uyudu. İlk birkaç saat ayaklarını hareket ettirmedi canı acıyordu sanırım. İlk çişini yaparken ağladı ama onu da ilk birkaç saat içinde yaptı. Genel olarak rahat geçti çok şükür. Birkaç huzursuzluk oldu ama o da çok normal.