_hamisanne Kızlar karşılaştırma yapmıyorum hiç sevmiyorum herkeisn bebeği kendine oğlum sadece anne sütü alıyor 3 buçuk aylık 5.900bugun hemşire çok zayıf dedi sizce çok mu zayıf bunu öğrenmek istiyordum
Aysegulokms _hamisanne maşallah bence kilosu iyi. Benım bebegım 4 aylık 7 kilo mama takvıyeside alıyor.
N1i2s3a4 _hamisanne doktoru bir sıkıntı görmüyorsa aylık kilo alımı normalse sıkıntı yok bence. Çişli bezleri nasıl
_hamisanne Aysegulokms ben mamaya başlasam mi bilmiyorum düşünüyorum sanırım herkes piskolojimi bozuyor
_hamisanne Aysegulokms sütüm var fakat çok kusuyor ondan kilo alamıyor sorun ne bilmiyoruz gaviskon kullanmaya basladik
Aysegulokms _hamisanne insanları kafaya takmayın He deyin geçin. 🌸 sizin sütünüz yarıyor demekki bence kilosu gayet iyi maşallah. Çiş ve kakasınıda fazla yapıyormuş hiç mama vermeyın anne sütü en iyisi 🥰
Bzdemir _hamisanne benim kızım da çok kusuyordu önce reflüden şüphelenip gaviscon kullanmaya başladık. Ama inek sütü alerjisi çıktı. Emmek istemiyordu çok huysuzdu. Sizde de var mı benzer durumlar? Kakada mukus vs
N1i2s3a4 _hamisanne ee daha ne olsun demek ki doyuyor bebişin. Doymasa zaten huzursuz olur ve ağlar. Hiç takma kafaya canım. Anne sütü gibisi var mı 🥰
_hamisanne Bzdemir bizde hicbirsey yok sadece kusma gaviskon verdi ama faydası yok diyey yap dedi ama yapmadım 😞baslaidm yani bugünden itibaren birde relactan damla verdi gaviskonla birlikte kullanıyorum hiçbir faydası yok suphelendi alerjiden diyet yap dedi ama ben uymadim baktım sütüm yetersiz gelmeye başladı süt içmek istemiyor dediğiniz gibi ve sürekli kusuyor sürekli kilo alımı çok yavaş çok üzülüyorum diyete başladım bende sanki kusması bugün az gibiydi ama yine kusuyor fiskirarak
Tugcepas Bzdemir benimki reflu ,daha once inek sutu proteinlerine alerjisi vardi fakat kakada mukus kan vs gorulmedi cok sukur
Tugcepas Önemli olan senin gorus açin ,evladini en iyi taniyan annesidir, fiziki değerlerini iyi buluyorsan gerisini hiç düşunme bile derim. Disardan gelen yorumlar sadece sinek viziltisidir,hakikaten yeterki sağlik olsun kilo boy en son gelen iş 🥳
Tugcepas _hamisanne 1 hafta once kadar bende gaviskon kuandin hic birseye yaramadi eger kakada mukjr gorduysen sut proteinlerine alerjisi var