QueenMommm Sabahları 12:30 1 de uyaniyo gece 1,5 2 de uyuyo erken uyansa 9 10 gibi acaba akşam erken uyur mu 🥴
aylul0 QueenMommm kaçta uyursa uyusun sabah erken uyandırın ve akşam 6dan sonra gündüz uykusuna yatırmayın, deneyin olacak. Benim bebeğim de öyleydi şimdi 9 gibi uyanır 22.30 gibi uyur (diş dönemi dışında)
-melistosdogdu QueenMommm kaç aylık bebeginiz. Benmki sabah 6 buçukta kalkıyor ben akşam 7 8 arası gece uykusuna yatırıyorum
Zeyzey2019_ QueenMommm tabi ki uyur. Zaten 12 çok çok geç bir saat uyanması için. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama en geç 10 da uyumuş olmalı. Özellikle 1 yaş altında ise 9 olmadan uykuya yatmış olmalı. Siz Birkaç gün erken uyandırın. 7 8 arası mesela. Evet çok huysuz olacak 1 hafta 10 gün ama sonrası sizin için çok kolay olacak.
Busraata QueenMommm Sabah erken kalkıp 3-4 saat öğlen uykusu uyumasına izin vermeyin arayı kapatıp yine geç uyuyorlar 😀6dan sonrada uyumasin bir kaç güne düzen alır
Zeyzey2019_ QueenMommm 6 aylık bebeğin akşam 19.30 gibi gece uykusuna geçmesi gerekiyor. Sabah 6 7 gibi uyanması çok normal. Uyandıktan sonra uyku emaresine göre uyutun ama en son uykusu şekerleme gibi 45 dakika falan olsun ve 4 gibi yapmış olsun. Sonra da gece uykusu. Bu uyku düzeni bebeğinizin büyüme hormonundan yararlanmasını engelliyor.
Minikkizimm QueenMommm belli bir rutini olursa alisir uyur. Sabah 8 de uyanir benim bebegim uyanmazsa bile ben gidip uyandiririm. Cunku 8 bucukta bile uyansa butun gün etkileniyor. Gündüzde 1 bucuk 2 saat öglen uykusu uyur. Aksamda 8 8 buculta en gec uyumus olur. Ben 7. Ayından beri sabahları geç kalkmasına izin vermiyorum
yagmursen QueenMommm aynı durumdayız. Erken yatması için en geç 8 de kalkması lazımmış ve gün içinde toplam 2 ya da 3 uyku min45 dk max 2,5 sast toplam 5 saat uyumalıymış..
Yadekus21 QueenMommm bizde aynıydık canım ben bir gün aşırı zorladım o da zorlandı 10 da uyuttum ertesi gün yine 10 baktım 3. Gün 10 da gözlerini ovuşturdu şuan şükür 10 da direk uyur sabah 8 -9 da ayaktayız tabi gün içinde 3 uyku yapıyor
QueenMommm Yadekus21 bende erken uyandırmaya basliyayim inşallah çok geç uyuyo geceleri en son saat 8 de falan uyuyo gündüz uykusuna yarım saat falan sonra 1 e kadar uyku yok
Asel_lena_mom QueenMommm Tabiki . Ben kızımı doğduğu günden bugüne her akşam 9’da uyuttum sabaha kadar sadece beslenmek için uyanıyor geri uyuyor sabah 8 buçuk - 9 arasında uyanıyor öğlende 2-3 uyku uyuduğu zaman akşam yine 9 olunca uyku haline geçiyor 🌸 Saatini ayarlamak sizin işiniz bebekler düzeni çok sever 🙏