engteacherrr merhaba bebeğim 18 günlük sarılığı vs yok ama acıktığında kendiliğinden uyanmasını bekliyorum 3.5 4 saatte zorla besliyorum uyandrmaya çalışıyorum uyanmıyor
iremnr engteacherrr ben 13 günlükken 3 saate çıkarttım sarılıktan uyanmıyordu 2 saatte 1 besliyordum şimdi 18 günlük gündüz 2 saatte 1 gece 3 saatte 1 uyandırıp besliyorum. Bazen kendi uyanır ama gündüz genellikle ben uyandırıyorum.
engteacherrr mama yla besleniyor zaten doktorumuz 2 saatte uyandrp mamasını ver dedi emzirme danışmanı ysa kendi uyanr 4 saatte 1 ver dedi ne yapacağmı şaşrdm artk
iremnr engteacherrr 4 saat 18 günlük İçin biraz fazla sanki kan şekerler düşüyor o yüzden uyanamıyorlar ben baya bi sordum 4 saat uyuyabilmek için 😂 ama en uzun saat 3 saat olmalı cevabını aldım hep. 1 ay geçtikten sonra 4 saate çıkıyormuş
iremnr engteacherrr emziriyorum ama sarılığı geçsin diye bi 6 gün mamada vermiştim. Bide ilk başlarda sağ göğsümü tutmuyordu hala zor tutuyor ama en azından ondan da emmeye başlayınca mamayı kestik
Haffuse Doktorun dedigine bak sen, ve o zamanlar benim kizim da uyanmiyordu, yenidogan normali bu… 2.ayina dogru geldigibde, bu kez uyumuyor diye yakinabilirsin benim gibi😅
engteacherrr iremnr ne kadar mama vermem gerektiği konusunda da doktorlar başka başka şeyler söylüyo o yüzden mama verip vermediğimizi sordum çok fazla verirsrm ağır gelir falan diye de korkuyorm aç kalsın da istemiyorm
iremnr engteacherrr bana 30 ml kadar verebilirsin dediler ama ben sabah öğlen akşam 5 ml yani toplamda 1 gün içimde sadece 15 ml veriyordum sonra emziriyordum