balsevdigim Hanımlar bebeğim 6-7 ay gibi gece beslenmesini bıraktı hiç uyanmıyor. Kilo alımında azalma olduğu için gece tekrar beslenmesini istiyorum. 2 gecedir alarm kurup kalkıyorum hiç bi.şekilde ağzını açmıyor. Nasıl tekrar gece beslenmesine geçirebilirim
SabahGunesim balsevdigim gece beslemesi yerine uyumadan önce atom mama yap. Muzlu sütlü mama gibi mesela. Uyumadan önce yediği için kilo yapacaktır
Ryhndnmz balsevdigim gece emmesini nasıl kestiniz benim ki çok uyanıyor çok ağlıyor illa ağzı memeye değecek emdiğide yok
Hohomoromu balsevdigim 11 aylık gece beslenmesi için biraz büyük değil mi canım normal uykudan uyanıpta ağzını açmaması kilo alımı zaten 6. Aydan sonra falan dusuyor oldugu kıloyu vermesn gunduz yemesi iyiyse 11 aylık bebego gece beslemeye calısmak cokta dogru oldugunu dusunmuyorm
Happybaby2 balsevdigim benim oğlum 2-5 aylık arası gece hiç uyanmadığı olurdu gece 12 gibi emzirirdim 5 aylık olunca gece 4/5 kez uyanır oldu şuan 13 aylık hala 3/4 kez uyanıyo açlıktan değil alışkanlıktan ben uyusun diyorum sen uyansın 😑
balsevdigim Hohomoromu canım çevremde akranları var hep gece yediriyoruz falan diyorlar, annemde ben mutlaka sizi gece besliyordum diyor bilgim yok açıkcası buradaki anneler nasıl yapıyor acaba
Hohomoromu balsevdigim 1 yaşına gelmiş nerdeyse kendisi gece beslenmesi için kalkmıyorsa kaldırmamak lazım bence yatmadan önce bir şeyler verebılırsn nasıl alıştırrsan öyle gider illa gece beslenecek diye bir şey yok ki 11 aylık bebeğin
deletedmom2200 balsevdigim canım verme bırak uyusun gün içinde güzel beslensin gece içtiği sütten kilo almaz zaten uyuması daha iyi onun için 🙏
Emirhannnn Bence uyku çok daha sağlıklı her çocuk farklı gündüz ne kadar istiyosa o kadar yer zaten sız uyandıırdıkça uyku düzenini bozuyosunuz bence kaliteli uyku çocuğa en faydalı şeyy
Theseda balsevdigim gece beslenmesi zaten 6 7 ay gibi kesilmeli benim ki şu an 6 aylık bir kere uyanıyor ama kesintisiz uyuması lazım beslenmeden bende kesmeye çalışıyorum kaliteli uyku uyuması da çok önemli çünkü
sifa2810 balsevdigim gece beslenmesi diye birşey yok etrafınızı dinlemeyin ilk üç sadece onda bile coğu doktor eğer cocuk istemiyorsa vermeyin diyor yani gayet normal evladınız dert etmeyin