afide Merhaba anneler 5 ay 15 günlük kızım 2 gündür havuç veriyorum tadımlık ilk gün 1 çay kaşığı kadr 2.gun 1 yemek kaşığı kadar yedi içine biraz zeytinyağı da koymuştum bebeğim geceden beri şuan ateşli ve halsiz havuç veya zeytinyağı alerji yapmış olabilir mi ateş bu sebepden olabilir mi bugün havuç tadımında 3. Gün olacaktı havuç vermelimiyim sizce bugün
cydcvk afide alerji ateş yapmaz canım. Benim kızın yanağında kızarıklık yapıyor. Bazı bebeklerde kolda ve bacakta da kızarıklık yapıyor ama asla ateş yapmaz. İnatçı ateş değilse diştendir. Ama calpol verdiğiniz halde düşmüyorsa enfeksiyondur mutlaka doktora gidin
afide 333 havucu buharda pişirme aparatı ile pişirip çatalla güzelce ezdim biraz su ve zeytinyağı ekledim 1 tatlı kaşığı kadr öyle yedi keyifle
afide cydcvk yo yok vücutta hiç bir şey umarim dişdendir calpol verdim öğlen ve düştü teskkur ediyorum 🙏
sirineyavrusu afide sanmam ilk defa duyuyorum havuc dokunsaydı en fazla vucudda kızarıklık falan olurdu ateş denk gelmiştir
yusufmertmom afide 5 ay 17 günlükken başladım çay , tatlı , yemek kaşığı diye gittim. Bizde ateş olmadı. Kabızlıkta yapmamıştı bende zeytinyağı ekledim. Acaba Çeşme suyuyla falan mı kaynattınız belki o ateş yapmıştır
afide yusufmertmom aynı sizin gibi yapıyorum hayır hayır çeşme suyu kullanmadım arıtma suyu ile buhar pişirme aparatı hijyenede de dikkat ettim
Ceren_301121 Zlm benimde oğlumun poposunda havuçtan sonra dediğiniz gibi kırmızı benekler old alerji belirtisi diye düşündüm doğru sanırım
OncedenGurme afide havuçla ya da alerjiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Havalar değişken tam hastalık havası ya da diş olabilir