Mrs-Turkk Arkdaşlar merhabaa. Kızım 5 ay 4 günlükk normalde destekli otururken bile hemen öne doğru düşüyor mama sandalyesine oturtunca dik oturabiliyor biz yemek yerken oturtsam biraz skıntı yaratır mı? Sizler kaçıncı ayda mama sandalyesine oturttunuz acaba?
UraSsmom Mrs-Turkk 5 ay 10 günlükken ek gıdaya başladık o günden beri oturtuyorum ben az az oturtabilirsin
Dbe1506 Mrs-Turkk bende 5 buçuk aylıkken oturtmaya başladım otururken öne düşüyorsa önüne destek olması için battaniye katlayıp koyun ben öyle yaptım 2 hafta sonra alıştı kaldırdım battaniyeyi yada yumuşak bi minder tarzı bişey koyabilirsiniz öyle olunca öne düşmüyorlar
Mrs-Turkk UraSsmom bizde bayramdan sonra doktkra gidicez inşallah başlarız🙏 1 ay sonra işe baslıycam çünkü biraz biraz kendim tattırayım istiyorum sağolun
Bebegimm1 Mrs-Turkk 5 aylikken 5 dk olarak koymustum oda biz yemek yerken benm bebegimde dik duruyordu ama uzun sure bekletmedim mama sandalyesinde
sarmaliklahana Mrs-Turkk ben 5.5 aydan itibaren oturttum. Masaya biz oturunca haddi yemek yicez derdim bizle oturmaya alıştı sofra düzenine alıştı agız el silmeden ordan kalkamayacagını önlük giymeden yemek verşlmeyecegını biliyor 🤭😇 5.5 aylıkken de karnını doyurur sofrada eline ekmek verirdik ıyalsnsın diye diş kalırdı tükürükle yumusatıp yerdi öyle öyle öğrendi cok kolay oldu hersey. Suan 7.5 aylık kızım 🤭