Ozgeruya Ilk önce kadir geceniz mübarek olsun🙏 kızım 21 aylık ama herşeye ağlıyor bağırıyor geceleri dogru düzgün uyumuyor uyusada hep ağlama modunda, herseye hayır diyor. 2 yas sendromumu bu?
Nurnida07 Ozgeruya sizede hayırlı kandiller bence evet 2 yaş sendromu benim kızımda 2 yaşında asabi sinirli sık sık ağlıyor birşeyleri fırlatıyor sinirleniyor geceleri ağlayarak uyanır 3 yaşından sonra düzelir diyorlar ama bakalım bizde onları alttan alığız ağlamak istiyorsa da fazla engel olmayın duygularını tam anlamıyla yaşaması için. hayır demeyin fazla…
Eysar Ozgeruya vallahi bizde aynı tükendim yani o derce küçük kızımda 5.5 aylık oda dış çıkarıyor yani çok zor durumlar iki yaş sendromu gerçekten var olan birşey önce böyle değildi kızım
1balkizannesi Ozgeruya Size de hayırlı kandiller allah yardımcınız olsun 0 ay 11 günlük bahsettiğiniz belirtiler var internetten de baktım dün hatta posta açtım 2 yaş sendromu bence dışarıdan içeriye girmiyor. 😓 Ya sabır 👈
Ozgeruya Nurnida07 evet herşeyi atıyor. Zarar vericek bisey olmadikça ses çıkarmıyorum. Bazsn ağladığında tepki vermiyorum baska şeylere dikkat cekmeye çalışıyorum ama tabi inatla unutmuyorlar 3 yaşa çok var allah yardımcımız olsun tabi sagliklari yerinde olsunda 🙂
Ozgeruya Eysar evet benimki de böyle değildi hırçındı ama bu kadar degilde şu 1 haftadır özellikle mahvoldum akşamları uyusada kafam dinlense diye bakiyorum artik🙂 bide bana çok düşkün hep üstümde aksamlari pert oluyorum