Rmznmrvdmt 6 aylık bebeğimin başının tepesinde sivilce gibi sinek ısırıkları gibi iltihaplı biseyler oluştu.. önce sinek ısırığı zannettim ama çoğaldı ve sarı sarı iltihaplı gözüküyor aynı sivilce gibi neden olmuştur başına gelen varmış acaba..?
Skrsln Rmznmrvdmt sark kabuklar şeklinde konak olmasın o internetten konak fotoğraflarına bir bakın isterseniz 😊
Rmznmrvdmt Janss sivilce büyüklüğünde ufak ama yan yana bitisik şekild e bayağı var 5 tane felan mesela..
Rmznmrvdmt Skrsln yok yok canım konak değil bildiğin sivilce gibi bişey neden oluştu acaba önce sinek ısırdı sandım ama sonra imtihana dönüştü
Janss Rmznmrvdmt Resmini çekip Google dan hızliresimyükle sayfasına ykleyip linki buraya yapıştırın . O şekilde görüntüleniyor resimler .
GizMus Rmznmrvdmt merhaba acaba daha sonra neden olduğunu öğrendiniz mi ? Benim bebeğim de 8 buçuk aylık geçen ay yanağında bu ay alnında sinek ısırığı gibi oldu daha sonra sivilceye döndü ve sarı sarı aktı bir - iki gün şimdi geçiyor artık ama neden oluyor anlayamadım
Rmznmrvdmt GizMus bende anlam veremiyorum ama sağlık ocağına götürüp göstermiştim sinek isirigindan dolayı enfeksiyon kalmış demişti krem verdi daha sonrada kuruttu sanırım krem orayı geçti çok şükür sizinkide geçer inşallah..
NeriTugba Rmznmrvdmt ek gıda veriyor musunuz? Benzer şeyler bizde de oldu elleri kafası yanaklarında vardı doktora gittim besin alerjisi dedi
Rmznmrvdmt NeriTugba o dönemlerde daha yeni yeni vermeye başlamıştım ek gidayi ama ondan dolayı degil canim suan 9 ayin icindeyiz cok şükür öyle bir skntimiz olmadı bidaha
defnemilam minibebee bizdede tek tuk sivilce cikiyor sönuyor sonra kulak arkasi kafa bacak popoda acaba alerji mi 3 gun kuraliyla verdim aslinda ama cikiyor genede sizde de var mi boyle bir durum