sarmaliklahana Themia ben 5. Ayda domates içi vererek alerji denemesi yaptım cok şükür olmadı. Suan 7.5 aylık kızım cogu zaman sadece içini veriyorum tadını alsın diye. Yada çeri domates varsa biraz irileri 2 ye bölüp kendi eline veriyorum yiyiyor. Ama bizde alerji olmadıgı için verdim ⚠️
Zlm Themia ben 9 da başladım az az vermeye ama domates pişik yapiyo biraz kizartiyodu bende kesiyodum sonra yine veriyodum böyle ara ara vere vere alıştı şimdi 1q aylık yenemkelrine falan koyuyorum
birtatlianneee Themia 9.5 aylık hâlâ vermedim pişmiş olan daha erken verilirken çiğ için bir yaş diyorlar
sarmaliklahana Themia bende verdim pekmezin içine ekledim. Önce ince ince blendşrdan gecirdim sonra pekmezin ekledim kahvaltı da verdim. Bizde hiç bişeye alerji cıkmadı herşeyi denedim çilek de 🤭⚠️
Themia sarmaliklahana bugün bende pazardan taze taze çilek karpuz ve domates aldım denemek istiyorum sırasıyla bilgilendirme için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Zlm sarmaliklahana bende deniyecektkm doktor onlar tarla çileği değil diye verdirmedi 😀 Mayıs’ta verirsin dedi
AyazisMom Ben pisirip verdim ama tek degil bebek tarhanası yaptım tarifinde domatesi rendeleyip koymam gerektigi yaziyordu alerji denemeside yapmamistim dalginligima geldi koydum ama bir problem yasamadım sukur
sarmaliklahana Themia pekmez le domates değil kız ceviz 😄😆 Ceviz muhabbeti gecmiş ona yorum yazdım ayrıyeten