Sarellebebek Bebeğim çok huzursuz bikaç gündür de sağ kulağından çok az bi akıntı farkettim bebeğinde bu durumu yaşayanlar var mı nasıl anlayabilirim kulak agrısı olduğunu
Aloneeee Sarellebebek benim oğlumun eli sürekli kulağına gidiyordu sürekli kulağını çekiştiriyordu ben öyle anlamıştım
Biri1 Sarellebebek akıntı nasıl bi akıntıydıdı acaba benimkininde bi kulağında pislik var ve hep çekiyo diştendir dedim ama huzursuzda enfeksiyon olabilirmi ve ateşsiz engeksiyon olurmu
Sarellebebek Aloneeee bebekler dişden dolayı kulağını çeker diye duymuştum ama kulak agrısı varsada nasıl bi yol izlediniz doktorunuz herhangi bi ilaç verdi mi
Aloneeee Snowglobe bende öyle düşünmüştüm cnm ama akıntıyı da görünce doktora götürdük. Kulağında iltihap varmış antibiyotik kullandık
Aloneeee Sarellebebek bende dişten diye önemsememiştim ama sonra götürdüm doktora iltihap varmış antibiyotik kullanmıştık.
Snowglobe Aloneeee AA bende dikkat edeyim o zaman. Akıntı dediğiniz kulak pisliği gibi ama dışarı kadar akmış mı olıyo
Aloneeee Snowglobe evet. Ama o kulak pisliği de olabiliyor 🙈 yani şimdi mesela aktığını görüyorum götürüyorum ama kulak kiri akmış diyorlar 😂 o ayrımı anlamak çok zorrrr benim için
Aloneeee Sarellebebek tabi sağlık ocağı bile anlar kulağının içine bakıyorlar kızarıklık bişey var mı diye işte