SheShines Kızlar sarma yapacağım şu an sadece maydanoz buzlukta var harç içine kullanabilirim değil mi?
Nik_mik_yok SheShines pişen şeylerde kullanabilirsiniz tabiki, çiğ salatada falan güzel olmuyor sadece
eceunverkanra SheShines Ben de buzlukta sakliyorum cikarip kullaniyorum yemeklere kullanabilirsiniz☺️
SheShines Laren Neden olmasın ? Elimde taze olmadığında bu gibi durumlarda kullanabilmek için herhalde
Baby_angel9 Laren maydonoz, dereotu, çabuk sararır, yıkayıp kurulayıp küçük küçük doğranıp difriz poşetiyle, difrizde muhafaza etmek hem kolay olur hemde yemeklerde pratik olur🌸
SinyorinA SheShines kullanabilirsin ben dereotu maydanoz dograyip koyarim hep dolma yada baska bisey yapacağım zaman cok pratik oluyor kullaniyorum
Laren Baby_angel9 hiç bilmiyordum valla sararmasin diye hemen bitirmeye calisiyodum😅 güzelmiş tesekkurler
Silwester SheShines bende koyuyorum yiyemiyorum tazeyken hepsini bozulup ziyan olacağına yarısını buzluğa atıyorm
TospikOglusum SheShines tabikide kullanılır çok.bende hep buzlugumda bulundururum yemeklerde pratik oluyor😊👍