oglumubeklerken Bebitombuyuyor bebeğinizin maşallahı var daha ne olmasını istiyorsunuz benim oğlum 3 Ay 1 günlükken 6150idi
durununannesiii- Maşallah daha ne istiyorsunuz benim kızım 3 buçuk aylık 6 buçuk kilo üstelik kilosu da gayet yerinde gidiyor sizin ki ayına göre gayet iyi
Zumrabal_25 Benimkide 76 günlük 5.500 kg bence bebeginizin kilosu gayet iyi ayrıca her bebeğe göre degisiyor kilo oranı . Bebeginizin kilosu yerinde maşallahh👍🏻👍🏻
Sehhy Bebitombuyuyor bizimde 2 ay 25 günlük 5250 gr henüz. Maşallah sizinkine. Neden iştahsız olduğunu düşündünüz ? Bizimkinin de emme sayısı azaldı
Bebitombuyuyor Sehhy kilosu şu anlık iyi ama. 2 haftadır az yiyor. Emme sayısı azaldı bizimkininde belki bi süreçtir düzelir diye bekliyorum
Glcntna Bebitombuyuyor kilosu çok iyi biz 4 aylık olcaz o kiloya anca geldik . Mamada alıyor ama anca doktorda çok iyi demişti
Seymagil Bebitombuyuyor iştahsız mı gibi 🥲 bu forumda anneler neden bu kadar kiloya takıntılı anlam veremedim 😂 oğlum 4 aylıkken 5250idi 😂😂 lütfen kiloya böyle bir anlam bir önem bağlamayın sağlık problemi yoksa 🙏
Efna Bebitombuyuyor persentil hesaplama yla yeterli mi değil mi bı bakın bence bu ayda bu kilo çok bile gayet gayet iyi